неділя, 29 липня 2012 11:39

Місячний і подвійний французький манікюр модні цього літа

Місячний і подвійний французький манікюр модні цього літа
Наймоднішим серед молоді вважається французький манікюр, виконаний у вигляді веселки ФОТО: lprisent.ru

Львівська манікюрниця Анна Пащенко щодня робить по два нарощення і корекції. Аби це не шкодило здоров'ю, одягає маску. У кімнаті, де проводить процедури, встановила витяжку і кондиціонер.

"Влітку найбільше клієнтів, - каже Аня. - Особливо по четвергах і п'ятницях. Люди роблять манікюр перед весіллями і ювілеями. Через екологію у багатьох кришаться нігті. Найкращий спосіб їх укріпити — зробити акрилове або гелеве нарощення. І з довгими нігтями походите у своє задоволення, і свої укріпите, бо вони будуть захищені від контакту з водою".

За словами манікюрниці, все більше людей сьогодні віддає перевагу акриловому нарощенню, бо воно міцніше.

"Гелеві нігті роблять жінки, які працюють в офісі. Вдома лише миють посуд. Для жінок, які садять город, місять тісто, роблять ремонти, гелеве нарощення ненадійне. Нігті швидко зламаються. По кілька разів на місяць доведеться бігати на корекцію".

Цікавлюся про свіжі тенденції у літньому манікюрі.

"Зараз наймоднішим серед молоді вважається французький манікюр, виконаний у вигляді веселки. Це коли кінчики нігтів пофарбовані у різні кольори. Набуває популярності подвійний французький манікюр. Подвійна смужка у французькому манікюрі надає йому особливого шику. У сезоні 2012 цей тренд використовували в показах багато майстрів. Подвійну смужку роблю власницям довгих нігтів. Тоді малюнок виглядає як модний принт".

Щоб зробити подвійну смужку, майстер радить намалювати на кінчику нігтя тонку червону лінію-усмішку, а трохи нижче - жовту. Потім сріблястим лаком для розпису на кордоні двох кольорів нанесіть тонку смужку.

Французькі стилісти в останніх виставках нігтьових колекцій запропонували серію робіт з перевернутими усмішками на французькому манікюрі.

"Місячний французький манікюр - один з головних хітів сезону 2012, - зауважує Анна. - Це фактично перевернутий френч, коли іншим кольором виділяють не кінчик нігтя, а його основу по лінії півмісяця. Насправді місячний манікюр придумали не сьогоднішні французькі стилісти. Місячний манікюр з'явився ще в 30-х роках минулого століття і був дуже популярний в Європі. Росіяни називали його "лунним" на честь нижньої частини нігтя — лунули".

Для місячного манікюру радить комбінувати матові і глянцеві лаки, грати на контрасті їхніх відтінків. Вдалим вважає поєднання чорної матової основи та сріблястої лунки, золотого лаку біля основи і матового синього.

Зараз ви читаєте новину «Місячний і подвійний французький манікюр модні цього літа ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути