Ексклюзиви
субота, 30 червня 2012 00:15

У маски для обличчя небезпечно додавати сметану

У маски для обличчя небезпечно додавати сметану

Кожна жінка, крім особистого гінеколога і стоматолога, повинна мати свого візажиста, який не тільки зробить макіяж на якісь свята і вечірки, а й порадить, які крем, пудру і помаду підібрати. Так вважає консультант-візажист Ірина Золотарьова.

"Легкий макіяж жінка повинна робити навіть коли сидить у декреті. Більшість українок після весілля перестають доглядати за собою. Часто жінки жаліються, що після шлюбу чоловіки не дозволяють їм носити короткі спідниці. Одна моя знайома каже, що чоловік просить її не фарбуватися, бо вона подобається йому і такою. Але той чоловік з задоволенням дивиться на інших дівчат – з гарними зачісками, макіяжем, манікюром".

За словами візажиста, у візажі не достатньо керуватися лише модними тенденціями.

"Я постійно звертаю увагу на смаки клієнток. Якщо дівчина постійно фарбує губи рожевим блиском, їй не можна навести їх червоною помадою і переконати, що так зараз модно. Вона все рівно підійде до дзеркала. Витре помаду і нанесе свій рожевий блиск. Макіяж підбираю індивідуально. Деякі дівчата не люблять експериментувати. Якщо дівчина звикла щоранку наносити зелені тіні, її дуже важко переконати змінити їх на сірі".

Під час нанесення макіяжу найголовнішу роль відіграє стан шкіри.

"Треба підібрати правильну косметику. Особливий догляд потрібен шкірі навколо очей. Лосьйони і бальзами повинні бути ніжними, не викликати алергію очей. Догляд за шкірою навколо очей потрібно починати з очищення. Змиваючи декоративну косметику з зони навколо очей, використовуйте креми, олійки, ватні подушечки для зняття макіяжу. Ніколи не тріть очі, як роблять маленькі діти".

Візажист Ірина радить двічі на тиждень наносити маски на обличчя.

"Дехто експериментує з масками на основі яєць, моркви і сметани. Не кожна шкіра може витримати таке навантаження. Одні маски освіжають, інші викликають подразнення. Більшість роблять маски на основі сметани. А вона забиває пори, тому викликає подразнення і запалення шкіри. Раніше я працювала у салоні краси косметологом-візажистом. Часто жінки експериментують з масками напередодні дня народження, весілля, Нового року. Потім дивуються, чого у найвідповідальніший момент обличчя обсипало прищами, з'явилося почервоніння і свербіж".

Зараз ви читаєте новину «У маски для обличчя небезпечно додавати сметану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути