вівторок, 20 березня 2012 10:45

Яєчна маска "пап'є-маше" очищує пори і робить шкіру ніжною

Яєчна маска "пап'є-маше" очищує пори і робить шкіру ніжною

Львів'янці Аліні Читайло, 19 років, у салоні-краси порадили вдома спробувати яєчну маску "пап'є-маше" для очищення пор шкіри обличчя

Перед нанесенням маски шкіру потрібно підготувати. У гарячу воду додати кілька крапель будь-якого ефірного масла. Потім просто накрити рушником голову і потримати обличчя над парою кілька хвилин.

Для маски дівчина бере свіже куряче яйце, відділяє жовток від білка. Білок збиває міксером до густої пінки. Ватним тампоном наносить на обличчя. Бере звичайну білу салфетку, відриває шматочки та приклеює на вологу від білків шкіру. Під очима та на брови не наносить.

Виходить наче "пап'є-маше" на обличчі, білок не сохне, а залишається вологим на довше. Пори звужуються, шкіра стає ніжною і без жирного блиску. Через п'ятнадцять хвилин Аліна Читайло знімає маску- зачіплює по краям салфетку і повільно відклеює всю маску з обличчя.

Жовток Аліна збиває, так само наносить на обличчя в кілька шарів. Салфетку вже не наклеює. Через 10 хвилин змиває водою. Кремом зволожувати шкіру не потрібно.

Таку маску можна робити двічі на місяць.

Зараз ви читаєте новину «Яєчна маска "пап'є-маше" очищує пори і робить шкіру ніжною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути