середа, 21 березня 2012 14:11

Ластовиння виводять масками з кефіру і петрушки

Ластовиння виводять масками з кефіру і петрушки

Щовесни з першими променями сонця на обличчі з'являються пігментні плями. Ластовиння виводити важко, але можливо. Як позбутись його, радить київський косметолог Вікторія Алексіюк.

"Перш ніж виводити пігментні плями, проаналізуйте стан свого здоров'я, - каже косметолог. - Появи плям на тілі можуть сигналізувати про хвороби внутрішніх органів. Треба звернутися до свого лікаря, аби обстежити нирки, печінку, перевірити ендокринну систему. Жінкам варто сходити до гінеколога".

Вивести ластовиння можна за допомогою маски.

"Маску потрібно готувати безпосередньо перед накладанням, інакше вона може втратити свої властивості. Знімати маски з обличчя варто ватним або марлевим тампоном. Після цього на шкіру наносять живильний крем. Маски накладають через день, поки плями не збліднуть і не зникнуть зовсім. Щоб досягнути максимального ефекту, маски варто чергувати".

Дає рецепти трьох масок для виведення пігментних плям: "Кефір+хрін", "Квашена капуста" і "Петрушка".

"Маска з квашеної капусти підходить для будь-якого типу шкіри. Її готувати найлегше: просто вмочіть серветку у сік з квашеної капусти, трохи відтисніть її і покладіть на ділянку з пігментними плямами на 10 хвилин".

Маску "Кефір+хрін" називає найефективнішою.

"Змішайте склянку кефіру (близько 200-250 мл) з 1 столовою ложкою вівсяного борошна і половиною чайної ложки тертого хрону. Покладіть суміш між двома шарами марлі і накладіть на обличчя на 15 хвилин".

Маску "Петрушка" треба робити двічі на тиждень для більшої ефективності.

"Подрібніть корінь петрушки, додайте лимонний сік, оливкову олію, сметану. Тримайте маску на шкірі 10 хвилин, а потім змийте теплою водою. Від такої маски шкіра стає пружною, зморшки розгладжуються".

Зараз ви читаєте новину «Ластовиння виводять масками з кефіру і петрушки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути