Ексклюзиви
вівторок, 21 лютого 2012 17:30

Бути доглянутою для жінки важливіше, ніж бути гарною

Бути доглянутою для жінки важливіше, ніж бути гарною

"Якщо жінка доглянута, вона має більший успіх у чоловіків, - каже столична сваха Світлана Лабезнікова. - Тоді і на роботі усе вдаватиметься, і чоловік ніколи не покине".

Зі Світланою зустрічаємось на зйомках "95 кварталу" у столичному палаці "Україна". Спілкуємося біля гардеробу. Її чоловік Максим, на 10 років молодший за неї, здає в гардероб білу норкову шубку.

"Не люблю говорити про свій вік, але мені уже 40 з хвостиком. Пластичних операцій поки не роблю. Просто постійно доглядаю за собою. Ніколи не ляжу спати, поки не змию макіяж, не намащу обличчя живильним кремом, не покладу на повіки олійку від зморшок".

Каже, часто бачить українок з непомитим волоссям. "Біля них іде чоловік у випрасуваному костюмі, поголений, пахучий. На дитині чисте платтячко і туфлі. А мама така зачухана, що аж шкода дивитися. Така жінка віддана своїй сім'ї, але повністю ховає себе як жінка. Вона робить з себе жертву, хоча ні дитині, ні чоловіку її жертвоприношення не потрібне. Потім плакатиме, чого чоловік пішов до іншої. А який у нього залишався вибір. Бачити вас щодня втомлену, без настрою та натхнення. Без бажання кохатися і йти на побачення".

Доглянутість називає однією з основних складових жіночої краси.

"Іноді комплімент "яка доглянута" означає більше, ніж "яка гарна". Доглянута жінка - стильна, акуратна. Вона знає собі ціну і вміє про себе подбати. А в бізнесі зовнішність все частіше стає візитною карткою успішності. Доглянута бізнес-леді більше досягає і заробляє, завойовує своїх конкурентів красою та упевненістю. Їй легше піддаються кар'єрні сходи і ділові переговори".

Дає поради жінкам, як правильно доглядати за собою і дбати про свій зовнішній вигляд.

"У вас завжди повинна бути свіжа шкіра. Вона повинна бути чистою і сяючою — на обличчі, плечах, шиї, долонях, колінах — повсюди. Для цього треба регулярно очищати і зволожувати її, користуватися правильною косметикою, яка відповідає вашому типу шкіри. Не забувайте про поживні маски. Тоді не доведеться замасковувати недоліки шкіри тональними кремами і пудрами. Добре, якщо маєте смагляву шкіру. Засмага завжди асоціюється зі здоров'ям і доглянутістю, поліпшує зовнішній вигляд шкіри - нерівності і недоліки стають менш помітними. З солярієм краще не переборщувати. Після нього часто з'являються висипи, шкіра пересихає".

Радить носити зачіски, які відповідають моді. "Волосся повинне бути завжди доглянуте і чисте, блискуче і пахуче. Не робіть маски з цибулі, щоб ваші колеги на роботі наступного дня не вчаділи від ароматів в офісі. Користуйтеся живильними бальзамами. Тільки підбирайте під свій тип волосся - для жирного чи сухого. Взимку коси завжди гірше виглядають — через сніг, мороз і вітер. Тому потрібен посилений догляд. Добре, як зачіска відповідає моді. Тоді ви будете стильною. Голови повертатимуть не тільки чоловіки, але й їхні дружини".

У макіяжі радить виділяти або очі, або губи. "Не робіть яскравим і те, і інше. Ідеальним вважається природний макіяж. Ніколи не залишайте губи без помади або блиску. Мастіть хоча б гігієнічною помадою. Легкий відблиск уже надаватиме устам спокуси. Багато означають акуратні брови. Підбирайте їхню форму, враховуючи форму обличчя і поправляйте їх лінію хоча б два рази на тиждень".

Тримайте рівно спину. Від постави жінки залежить її хода, форма грудей і навіть обхват талії. Коли стаєте рівно, груди випинаються, фігура виглядає стрункішою.

"Манікюр треба робити раз-двічі на місяць. Ручки повинні бути гарними і ніжними. Якщо торкатиметесь до чоловіка шершавими і сухими, він відсахнеться. Чоловіків завжди лякають сухі руки. Нігті можуть бути не нафарбовані, але повинні мати красиву форму і здоровий вигляд. Хоча б раз на тиждень балуйте руки теплою ванною, щодня мастіть кремом".

Зараз ви читаєте новину «Бути доглянутою для жінки важливіше, ніж бути гарною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути