Ексклюзиви
понеділок, 23 січня 2012 11:56

Що у жіночому одязі найбільше дратує чоловіків

Автор: фото: hqoboi.com
 

"Якщо ви твердо вирішили вийти заміж, нам цим треба працювати. Спершу необхідно привернути чоловічу увагу. Перше за все – одягом. Треба вирішити, для кого ви одягаєтесь. Якщо для інших жінок – то такий одяг працює проти вас. Відомі марки, імена дизайнерів, назви магазинів, вартість одягу можуть вразити жінок, але не чоловіків. Для більшості з них – це все неважливо", -- розповідає Gazeta.ua психолог із сімейних питань Інна Добровольська

Вона наполегливо радить одягатися дуже ретельно і продумало. У стилі має бути смак, і обов'язково —манливість. "Це зовсім не означає, що треба надягати мокру футболку або прозору блузку. Просто стимулюйте його сексуальну уяву. Притримуйтесь таких правил:

Будьте охайною. Якщо ви виглядаєте чистою і свіжою, на вас хоч мішок одягни – гарна.

"Одягайтесь по фігурі. Талія повинна бути на талії, не носіть пояс під грудьми чи на стегнах. Уникайте величезних пишних рукавів, які роблять плечі величезними. Не носіть рюшів, або складок, які спотворюють шию, груди, руки, ноги, стегна. Краще витончено зав'язати хустинку  на талії, ніж слідувати цим безглуздим стилям.

Одяг повинен облягати, а не облипати. Краще лише натякати на "потрібні" вигини і округлості тіла.

Розглядайте секс як електричну силу, а одяг - як ізоляцію для тіла. Носіть одяг з тканини, яка "ізолює" сексуально, але не є перешкодою. Вибирайте тканину, яка м'яка на дотик і пропускає частину тепла вашого тіла. Годиться більшість натуральних тканин, такі, як шовк, м'яка бавовна. Уникайте тканин, що дряпають".

Колір. Чоловіків дратують занадто крикливі кольори: ультра рожеві, салатові, лимонні, фіолетові. Не подобається одяг, на якому багато блискіток. Найвиграшніші кольори: голубий, зелений, червоний, синій і жовтий. Навіть якщо одяг чорний, то жовтий шарфик надасть свіжості обличчю.

"Білизна має бути підібрана по фігурі, а не по моді. Нічого не повинно тиснути і випирати. Чоловіки дуже негарно думають про жінок, як вдягаються так, щоб визирав шматок трусиків чи бретельки з бюстгальтера. Зате їм подобається панчохи. Один мій клієнт зауважив, що познайомився із майбутньою дружиною, коли вона була у панчохах. Казав, що пішов за нею, як кролик за удавом. Не тому, що панчохи мають визирати з-під спідниці. А тому, що в них жінка почувається сексуальною. Саме це впливає на чоловіків.

Вів'єн Лі грала Скарлет у дорогій білизні. І хоч її не видно було, жінка почувалася впевненіше. Не економте на гарній білизні. Тоді не будете соватися і щохвилини щось поправляти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожчі трусики українки купують на весілля

Носіть сукні і спідниці. Саме вони робить жінку жіночною. Якщо дозволяють стрункі ніжки і юний вік – короткі. Старші жінки можуть носити довгу спідницю з одним глибоким розрізом. Це діє на чоловіків як магніт. Причому саме один розріз, а не кілька.

Складки, жорстка тканина, нерівні шви та маса аплікацій на спідниці роблять тіло несексуальним. Якщо фігура не дозволяє носити спідниці по фігурі,носіть вільні, що розвіваються. Вони дражнять уяву: от зараз підійметься вітер і буде перед чоловіком нова Мерилін Монро.

Шорти чоловікам подобаються. Особливо короткі, але щоб не відкривали сіднички. Це вже занадто, ніякого простору для фантазії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білизна має бути сексуальною, але не вульгарною

"Взуття тільки на підборах. Ідеально – на шпильці. І ноги виглядають довшими і силует стрункішим. Але на них треба вміти ходити. Якщо хитаєтесь на високих підборах – краще одягніть взуття з маленьким каблучком. Зграбність все-таки головне. Перефразовуючи Лілю Брик, коханку Маяковського, скажу: що гарні білизна і взуття – найкращі помічники у завоюванні чоловіка", - підсумувала пані Інна.

Усі чоловіки хочуть, щоб одяг підкреслював красу і приховувала недоліки. Обвислий живіт над низькою талією джинсів чи криві ноги, які відриває міні-спідниця, не подобаються нікому!

Зараз ви читаєте новину «Що у жіночому одязі найбільше дратує чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути