вівторок, 25 жовтня 2011 15:20

Білизна має бути сексуальною, але не вульгарною

Автор: фото: zuhairmurad.com
 

"Більшість жінок носять білизну не свого розміру: трусики, які врізаються в тіло, бюстгальтери з гострими кісточками і спадаючими бретельками. Правильно підібрана білизна повинна ідеально прилягає до тіла, бути непомітною під одягом і не залишає слідів на шкірі", - каже кореспонденту Gazeta.ua ліванський дизайнер Зухаїр Мурад.

У Києві він презентував колекцію одягу на весну-літо 2012.

"Жінки люблять одягати тісні бюстгалтери, бо вони візуально підіймають і збільшують груди. Але це погіршує кровопостачання, тисне на грудну клітку, жінці важко дихани, рухатись, тримати рівно спину", - каже Зухаїр.

Дизайнер має кілька десятків магазинів по світу. Сукні від нього носять співачки Дженніфер Лопес, Періс Хілтон і Шакіра.

"Обирайте білизну з натуральних матеріалів - бавовни, шовку, їх поєднання з помірним додаванням еластану, віскози чи поліестера. Мережива залишайте для особливих випадків. На відверто дешеву білизну навіть не дивіться. Її шиють із тканини низької якості, вона швидко розтягнеться і порветься".

Дизайнер радить обирати сексуальну, але не вульгарну білизну.

"Жінка у бікіні повинна виглядати еротично, але не вульгарно. Чоловік має хотіти жінку, але розуміти, що вона має загадку, яку йому варто розгадати, а не відверто пропонує себе".

Зараз ви читаєте новину «Білизна має бути сексуальною, але не вульгарною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути