вівторок, 27 грудня 2011 16:37

Жінкам дарують хутро і золото, а чоловікам - нові враження

Жінкам дарують хутро і золото, а чоловікам - нові враження

Столичний психолог Софія Наконечна радить, як обирати подарунки на новорічні свята.

Чоловікам ніколи не даруйте набори для гоління, гелі для душу і шампуні, бо це банально. Їм подобаються подарунки, які дарують нові враження. Це може бути туристична путівка в екзотичну країну, політ на повітряній кулі, плавання з дельфінами, професійна фотосесія, гонки на квадроциклах або квитки на сімейний похід в аквапарк. Варто обирати те, що чоловік сам не дозволить собі придбати або просто не знає, що така розвага існує.

Жінки люблять хутро і золото. Але робити такі подарунки можуть не всі чоловіки. Якщо сімейний бюджет не дозволяє, можна обійтися абонементом у фітнес-центр чи спа-салон. Парфуми і косметику краще не купувати, бо можна прогадати із вибором. Якщо все ж таки вирішили щось таке придбати, купіть подарунковий сертифікат.

Батькам дарують подарунки, які полегшують побут: хлібопічка, кухонний комбайн або біотуеалет на дачу. Продвинуті батьки зрадіють нетбуку зі скайпом. Тоді вони зможуть цілими днями спілкуватися зі своїми дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Давай подарок і вали" - 5 історій з життя столичного Діда Мороза

Брату можна подарувати ігровий диск чи музичний альбом. Якщо ж він "заучка", підійде історична книжка або енциклопедія. Братові із середнім рівнем заробітку підійдуть запонки, шпилька для краватки, портмоне, портфель або квитки на футбол. Забезпеченому брату догодити складніше. Найкращий варіант — пляшка дорогого коньяку і коробка цукерок.

Сестрі можна купити подарунковий сертифікат в салон краси на шоколадне обгортування або тайський масаж. Будь-яка жінка отримає від цього задоволення.

Свекрусі не можна дарувати креми від зморшок і маски від випадіння волосся. Такі подарунки зіпсують ваші стосунки з мамою чоловіка. Краще презентувати процедуру в спа-салоні, косметику чи парфуми. Свекрусі похилого віку краще дарувати речі для дому, але не слід купувати такі, якими користуватиметься вся родина. Підійде ваза, картина або набір постільної білизни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Новий рік радять купувати ялинки-букети та вакуумовані живі квіти

Теща буде рада всьому: набору каструль, парфумам, побутовій техніці, мемуарам відомих жінок. Вона завжди радітиме путівці в санаторій, новому телевізору або кухонному комбайну.

Дітям підібрати подарунки найлегше. Перед Новим роком вони завжди пишуть листи діду Морозу, в яких розповідають про свої мрії. Перед написанням листа варто пояснити дитині, що дід Мороз не мільйонер і прохання мають бути адекватними. Дітям до 10 років взагалі не варто купувати дорогі подарунки.

Зараз ви читаєте новину «Жінкам дарують хутро і золото, а чоловікам - нові враження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути