неділя, 19 лютого 2012 08:30

Кожна п'ята українка підозрює свого чоловіка у зраді

 

Коли чоловік зраджує дружині, він не вміє це довго тримати у таємниці. Так вважає київський детектив Дмитро, 36 років.

"Чоловіка легко спалити — труси навиворіт одів, пахне жіночими парфумами, на шиї помада — всьо, спалився".

У Києві Дмитро відкрив власне детективне агенство. Працює з трьома друзями.

"Найбільше замовлень від жінок. Кожна п'ята українка підозрює свого чоловіка у зраді. Підтверджується як правило половина підозр. Торік у грудні подзвонила дружина одного театрального актора. Я вперша за життя цілий тиждень ходив у театр. Чоловік добре замаскувався. Крутив роман з молодою актрисою. Думав, жінці роги наставляє. А ця актриса крім нього ще з двома чоловіками бачилась. Але подружжя не розпалося. Дружина його простила".

За замовлення отримує $ 500 на тиждень — це 4 тис. грн.

"Я не всю правду розповідаю дружинам і не всі фотографії показую. У першої клієнтки стався серцевий напад, коли побачила, як її Костя у готелі одразу з двома повіями кохається. Добре, що швидка приїхала за 7 хвилин".

Робота займає від тижня до трьох. Чоловіки зраджують в основному на роботі. Службові романи крутять так, що навіть колеги і шеф ні про що не знають. Таких застукати найлегше після роботи. Але й тут бувають винятки. Слідкував за менеджером Костянтином. Біля роботи сідає він у свою "шкоду", бачу їде у напрямку дому. Вже думав припинити слєжку. Коли бачу, він свій будинок проїжджає мимо, завертає у другий двір, паркується і йде до підїзду. Помітив, що на домофоні набрав 16 квартиру. Я по базі пробив, що там живе жінка з донькою. Мамі 45, доці 24. Довго не міг розгадати, до кого ж він їздить. А виявляється, що зустрічався з донькою. Їхній роман чотири роки тривав. Побрався він з донькою відомого бізнесмена, аби гроші з неї тягнути. За рахунок дружини годував себе, коханку і її сім'ю".

За словами детектива, чоловіки наймають детективів дуже рідко.

"Часто на зраді ловлять дружину самі. Жінки зраджують своїм чоловікам з таксистами і власними охоронцями. Один багач найняв охоронця, аби він за дружиною глаз-да-глаз дивився зранку до ночі. Думав так застрахує від зрад. Але не тут то було. Жінка з охоронцем спала, поки чоловік на роботу і у відрядження ганяв. Ледь їх застукав. Почали займатися сексом на капоті машини в гаражі".

Зараз ви читаєте новину «Кожна п'ята українка підозрює свого чоловіка у зраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути