Ексклюзиви
понеділок, 23 січня 2012 16:58

Що змушує чоловіків заводити коханок

 

"Про першу коханку чоловіка я довідалась на другий день після весілля, - пише у редакцію житомирянка Валентина, 39 років. - Він зв'язався з дівчиною, яка приїхала у наше місто вчитися. Півроку зустрічалися за моєю спиною." 43-річний Юрій, чоловік Валентини, займається бізнесом. "Він чоловік симпатичний, видний, матеріально забезпечений. Має власну фірму, два дорогих авто, квартиру на 120 метрів квадратних і будинок на 200 квадратів. Жінкам такі багаті подобаються, бо можна пожити за його рахунок. А Юрі байдуже, яка жінка. Йому все сексу мало".

Друга коханка від Юрія хотіла народити дитину, але він змусив її перервати вагітність на четвертому місяці.

"Про неї Юра сам мені розповів. Розказував, що у неї великі груди, довге волосся. То його заводило. Я не перечила, бо боялась його втратити. Дітей у нас не було. Його нічого зі мною не тримало. Не хотів розлучатися, щоб не підірвати свій авторитет. Потім було ще сім коханок. Про одних я сама дізнавалась, про деяких сусіди і друзі доносили. Юра нічого не спростовував, бо обманювати мене не звик".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлюби розпадаються через брак уваги й алкоголь

Недавно чоловік почав зустрічатися з Тетяною, це його десята коханка. "Чоловік почав пропадати здому. Ночувати не приходив, усі вихідні проводив у відрядженнях, а сам жив у неї. У його кишені знайшла її документи для оформлення водійських прав. Чоловік не виправдовувався, сказав, що з коханкою у нього просто ейферія тіла, бо вона задовільняє усі його сексуальні бажання".

Чоловіка штовхає до зради потреба у пригодах. Так вважає київський психолог Олег Ліцевич.

"Ваш чоловік переконаний, що це зрада тіла, а не душі, - каже Олег Миколайович. - Чоловіки, як правило, заводять коханок для того, щоб укотре переконатися, що їхні дружини найкращі. Зв'язки на боці починають не через проблеми в інтимному житті, а для того, щоб урізноманітнити сірі будні. Ваш Юрій навіть відчуття провини за собою не відчуває. Допомагає йому стереотипне мислення, що мати коханку - це цілком нормально. Мабуть так робив його батько, дядько, колега або товариш. Дехто вважає, що чоловіка можна втримати сексом, смачною вечерею і ласкою, але насправді на зради йдуть чоловіки з повноцінних сімей, де дружина не відмовляє у сексуальних утіхах. Просто чоловіку хочеться більше, інакше, не так як удома".

Чоловікам зраджувати важче, ніж жінкам.

"За статистикою, чоловіки зраджують своїх дружин так же часто, як і жінки своїх чоловіків. Тільки дружини не зізнаються у цьому і вміло приховують. А чоловіки відверті. Кажуть правду, коли навіть знають, що це може закінчитися для них розлученням, скандалом. Чоловікові просто зраджувати складніше, бо за коханкою потрібно упадати, залицятися, робити компліменти, робити подарунки, організовувати побачення і знаходити місце зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінки зраджують заради помсти або через легковажність

Каже, що подружжя Валентини і Юрія не розпадеться, доки дружина сама не зрадить чоловіка.

"Це могло б як зупинити Юрія, так і спонукати його до розриву з дружиною. Я не вірю, що люблячий чоловік замінив би дружину коханкою чи відверто розповідав про свої сексуальні втіхи з іншою жінкою. Раджу Валентині покинути Юрія. Такі чоловіки зраджувати не припинять, доки буде чоловічої сили. А коли стане імпотентом, то вдома так вас запиляє, що раді не будете".

Зараз ви читаєте новину «Що змушує чоловіків заводити коханок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути