вівторок, 04 жовтня 2011 18:19

3 способи покинути дівчину — поради київського ловеласа

3 способи покинути дівчину — поради київського ловеласа

Як покинути дівчину, при цьому якомога менше образивши її і не наживши чергового ворога?

Розходитися з дівчатами без сліз та істерик вміє київський ловелас Артем Власюк, 27 років. Артем неодружний. Дівчину міняє щомісяця.

"Уявляєте цю картину: приходиш до дівчини і кажеш що ми не пара, що любові не було, або пройшла, або почуття не з'явились і що продовжувати зустрічатись не має сенсу. Тут і до гадалки не потрібно йти, щоб спрогнозувати реакцію слабкої статі – сльози, істерика, образа. Навряд чи після такого залишуться хоч якісь дружні відносини, лише неприязнь і неприємний осад на душі", - каже Артем.

"Мама питає, коли вже я одружуся. А навіщо мені дружина. Я не хочу нікого зраджувати. Коли дівчина мені набридає, я прощаюсь з нею і йду до іншої", - розповідає хлопець.

Радить, які слова потрібно підібрати, щоб заспокоїти дівчину перед розривом.

"Я маю кілька методів, як покидати дівчат. Спочатку вирішую, який з них найкраще підійде моїй пасії. З усіма після розриву намагаюсь дружити. Бо якщо з дівчиною лишуся ворогом, вона дошкулятиме як мінімум 2 місяці", - розмірковує Артем.

Метод 1. "Найбільш радикально і жорстко – сказати що покохав іншу. Не факт що це так, але діє на 100 %. Кажеш колишній, що не можеш більше так розриватись і продовжувати мучити один одного більше не можна. Головне в цьому вдало придумати легенду про другу возлюблєну і як це все трапилось. Ні в якому разі не потрібно говорити, що зустрічався паралельно з обома – це повністю відштовхне і знищить довіру до вас. Дівчата не люблять, коли за їхньою спиною мутиш ще з кимось. Потрібно щось сказати, що це сталось спонтано, закрутилось і сам не зрозумів як закохався", - каже Артем, хитро посміхаючись.

Метод 2. "Якщо друга половинка вам справді не байдужа і ви хочете залишитись у добрих відносинах після розриву, кажіть правду, аби вона побачила, що ви з нею до кінця чесний і відвертий і що думаєте не про себе, а про її майбутнє, бо з вами навряд воно буде щасливим. Ця відмова має проходити дуже м'яко, при цьому потрібно проявляти увагу, ласку, це зменшить душевну рану".

Метод 3. "Ще можна сказати, що якщо ти мене справді кохаєш, то зрозумієш, що для щастя потрібна взаємна любов двох людей. Кажіть, що не можете заставити себе покохати. Вибач, я не люблю тебе, але я ніколи не забуду про твою любов, ми обов'язково залишимося друзями. Ти завжди можеш розраховувати на мою допомогу, щось в цьому стилі", - продовжує Артем.

З досвіду хлопця, незаважаючи на усі методи і способи розлучень, у дівчини назавжди залишається образа. Вона може бути невидима зовні, але вона присутня.

Зараз ви читаєте новину «3 способи покинути дівчину — поради київського ловеласа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути