Ексклюзиви
вівторок, 11 жовтня 2011 12:55

Жінки зраджують заради помсти або через легковажність

Жінки зраджують заради помсти або через легковажність

Мій друг зустрічається з заміжньою жінкою. Вона зраджує своєму чоловікові, поки він на роботі. Жінка ніде не працює. Живе за рахунок чоловіка. Той виділяє їй щомісяця по 5 тис грн на косметику та одяг.

Цікавимося у сексопатолога Артема Данилюка, чому жінки зраджують чоловікам.

Жінка вийшла заміж, аби створити собі зону комфорту. По-перше, вона реалізувалася перед подругами – не залишилася у дівках. По-друге, чоловік забезпечує її матеріально, а коханець дарує пристрасть і любов.

Такий тип жінок, як правило, не вміє по-справжньому любити і використовує чоловіків задля досягнення власного щастя.

Що спонукає жінку до зради?

- Причин, за якими жінка найчастіше починає зраджувати, кілька. Вона могла розлюбити чоловіка, але боїться його втрачати, бо він є її матеріальною базою – дає гроші, машину, квартиру. Жінка може просто розчаруватися у чоловікові – він перестав її розуміти, не надає підтримки. До того ж зраду варто розглядати як помсту – чоловік урізав бюджет або сам загуляв. Є просто жінки легковажні за своєю природою, які не знають, чого хочуть.

Як повернути дружину у сім'ю?

- Чоловік може пробачити, перепросити за власні помилки, аби зберегти шлюб. Але є одне "АЛЕ". Така жінка не здатна на довгі постійні почуття. Вона все своє життя кидається від чоловіка до чоловіка і дуже рідко зупиняється і визначається раз і назавжди з вибором супутника життя. Але якщо ви остаточно завоюєте її, зможете переконати, що ви саме той, хто їй потрібен, у вас будуть великі шанси прожити разом довгі і щасливі роки. Хоча за вашою спиною вона може переспати з колегою по роботі, випадковим знайомим на курорті і навіть вашим другом.

Як довідатись, чи дружина зраджує? Чи легко викрити зраду?

- Прийдіть додому серед обіду без попередження. Або скажіть, що повернетеся далеко за північ, а самі завітайде о 20. Відправляєте її саму на курорт, але серце підказує, що вона там не одна. Не пошкодуйте грошей на квиток для себе. Тоді і совість, і сумління будуть чисті. Завжди готуйтеся побачити найгірше і перед тим випийте заспокійливе, аби не зірватися і не повбивати коханців на місці. Завжди лишайтеся людиною. Звірині інстинкти проявляти марно – не варто через якусь легковажну жінку провести решту життя у в'язниці. Контролюйте себе. Більшість шлюбів після зради розпадаються. Подумай, чи потрібна тобі така егоїстична жінка, чи готовий терпіти в майбутньому її брехню і зради.

Зараз ви читаєте новину «Жінки зраджують заради помсти або через легковажність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути