Ексклюзиви
четвер, 20 жовтня 2011 16:30

Гумові жінки у відрядженні вбережуть від зради

Адміністратор столичного секс-шопу "G точка", що у торговому центрі "Самсон", Анжела Явная радить чоловікам у відрядження брати з собою гумових жінок або імітатори жіночих статевих органів. Каже, це вбереже їх від зради.

"Чоловіки не можуть довго обходитися без сексу. Відсутність регулярних статевих зв'язків негативно впливає на здоров'ї чоловіків. Вони стають роздратованими, неуважними. Гумова жінка чи "запчастина" від жінки легко вирішить ці проблеми", - сказала Анжела.

"Останнім часом чоловіки все частіше приходять за такими товарами, бо не хочуть зраджувати своїм жінкам. Вони розуміють, що у відрядження буде багато спокус і намагаються себе від цього захистити. Якось прийшов один бізнесмен: "Їду у відрядження. Знаю, що там буде багато спокус, але зраджувати своїй дружині не хочу". Купив собі вагіну за 368 гривень. "Запчастини" від жінок продаються краще, бо вони зручні у використанні. Вони вміщуються у кишені і їх завжди можна носити із собою", - розповіла Анжела.

Також вона відзначила, що такі товари часто купують жінки для своїх чоловіків.

"Одна жінка якось до нас зайшла: "Мого посилають у відрядження до Таїланду, а він жодної спідниці повз себе не пропустить. Гумову жінку купувати не хоче, бо там тільки опозириться. Порадьте щось інше". Сказала їй, що проблему може вирішити одна частина жіночого тіла. Вона купила найдорожчу вагіну".

Гумових жінок на полицях магазину майже не лишилося.

"Найкраще розходять гумові жінки з модельними параметрами. Гумових жінок з відвислими грудьми і животом купують любителі. А гумових качок замовляють лише через інтернет", - розповіла Анжела.

Зараз ви читаєте новину «Гумові жінки у відрядженні вбережуть від зради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути