четвер, 29 вересня 2011 11:47

Жінки ніколи не зраджують "зі спортивного інтересу"

Жінки ніколи не зраджують "зі спортивного інтересу"

"З хлопцем Олегом ми живемо у цивільному шлюбі вже два роки, - пише 26-річна Наталя з Івано-Франківська. – Стосунки гарні, але мені подобається співробітник на роботі Максим. Я вже двічі ходила з ним на побачення, тепер мене тягне до нього, я хочу його, але зрадити хлопця не можу. Не просто не наважуюсь, а не можу, бо він мені цього ніколи не пробачить. Але Максима я дуже хочу. Не розумію, що зі мною робиться."

Поради Наталі дає київський психолог Анатолій Невмержицький.

"Близькість з новим партнером може захопити тебе куди сильніше, ніж ти розраховуєш. Це не закінчиться одним статевим актом. Рано чи пізно про це довідається Олег. Повір, мало на світі чоловіків, які легко прощають зраду. Якщо любиш і поважаєш його, то візьми себе у руки і навчися протистояти спокусі", - радить психолог.

Пристрасть, яка спонтанно спалахнула, дуже рідко переростає в міцні стосунки.

"Не думайте, що секс з Максимом матиме романтичне завершення. Такі "побачення у ліжку" ніколи не закінчаться шлюбом. Ти можеш втратити те, що маєш, і не знайти нічого нового", - зауважив Анатолій Вікторович.

Радить дівчині запитати у самої себе, чи готова вона змінювати все у своєму житті заради одного маленького капризу.

"Випадкові любовні пригоди іноді можуть заподіяти душевну рану. Вас тягне на зраду не саме бажання сексу, а почуттям до чоловіка, з яким зраджуєте. Жінка, в силу своєї природи, ніколи не зраджує зі спортивного інтересу, як це буває у чоловіків. Тому розберіться в собі.

Можливо, вам вже подобається інший чоловік, а попередні стосунки вичерпали себе, але ви просто боїтеся собі в цьому зізнатися? У будь-якому випадку не поспішайте робити крок, про який потім можете пошкодувати".

Зараз ви читаєте новину «Жінки ніколи не зраджують "зі спортивного інтересу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути