середа, 18 червня 2014 13:18

У Москві Lamborghini за 4 млн гривень протаранив вітрину ЦУМу

У Москві Lamborghini за 4 млн гривень протаранив вітрину ЦУМу
Фото:wikipedia.org

 У ніч на вісімнадцяте червня в центрі Москви сталася аварія за участю ексклюзивного італійського суперкара Lamborghini вартістю близько чотирьох мільйонів гривень. Водій не впорався з керуванням і протаранив вітрину столичного Цуму.

Про це повідомляє LifeNews.

За кермом автомобіля перебував 29-річний московський менеджер Армен Григорян. За словами водія, в якийсь момент він втратив керування. Перш ніж чоловік встиг загальмувати, Lamborghini на високій швидкості вилетів на тротуар, зачепивши ліхтарний стовп, опори огорожі і вітрину універмагу.

"У автомобіля є великі пошкодження. Розбита передня і задня частина машини, крила, оптика. Встановлюються всі обставини аварії, - повідомили в правоохоронних органах. - Шкоду, заподіяну торгової площі, поки не оцінювався".

На автомобілі були транзитні номерні знаки, строк дії яких давно минув.

"Авто просто занесло. Божевільна машина, трохи натиснув на газ - і все. Я по слідах бачу, що машину занесло. Де водій, не знаю, я сам тільки що під'їхав", - розповів очевидець ДТП.

На місці аварії працюють співробітники поліції, які встановлюють всі обставини події. За попередніми даними, у момент ДТП водій був тверезий.

Зараз ви читаєте новину «У Москві Lamborghini за 4 млн гривень протаранив вітрину ЦУМу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути