вівторок, 03 вересня 2013 11:36

Розбиті Mercedes і Renault - шість автомобілів Висоцького
8

ВАЗ 2101
 BMW 2500v SST
Mercedes 450 W116
Рено-16

Володимир Висоцький любив хороші автомобілі. Він був одним з небагатьох, хто міг дозволити собі в 70 -ті та 80-ті роки автомобілі іноземного виробницта - кращі у своїх класах Mercedes і BMW.

Першим автомобілем , який Володимир Висоцький придбав 1967 на власні кошти, стала Волга ГАЗ- 21. Пізніше вона була розбита.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Утилізаційний збір може вдарити по держбюджету - експерт

У 1971 році Висоцький став один з перших щасливчиків, якому вдалося купити новинки радянського автопрому - автомобіль ВАЗ 2101, з номерним знаком МКЛ 16-55 . Доля автомобіля сумна - Володимир розбив її після буквально декількох поїздок, без можливості ремонту.

Першою іномаркою Висоцького стала Renault 16 яку Марина Владі привезла йому з Франції. Володимир Висоцький потрапив в ній в аварію буквально в перший же день , в'їхавши в автобус. Аварія не була серйозною і автомобіль все-таки вдалося відремонтувати, хоча в ті часи не просто було знайти запчастини .

Буквально через рік Володимир Висоцький поїхав на гастролі до Німеччини і привіз звідти два BMW 2500v SST: один кольору металік , а інший - кремовий. На облік в ДАІ вдалося поставити тільки одну машину , так як друга значилася в угоні. Висоцький їздив на обох машинах, просто переставляючи номери з одного на інший. Дивним чином це залишалося непоміченим. Зрештою одну машину заарештував "Інтерпол", а на другій Висоцький відправився до Франції де її успішно продав.

У 1976 році у Володимира з'явився перший Mercedes - Mercedes 450 W116, 1974 року випуску , кольору блакитний металік. До Висоцького Mercedes був тільки у Леоніда Брежнєва, а відповідно його Mercedes був першим в картотеці ДАІ.

Після чергових концертів у Німеччині , в наприкінці 1979 року , Володимир Висоцький купив свій останній автомобіль - спортивне купе Mercedes 350 жовто -коричневого кольору. До Москви машина не доїхала. Володимир Висоцький, на швидкості 200 км / год, не впорався з керуванням та з'їхав з дороги.

Зараз ви читаєте новину «Розбиті Mercedes і Renault - шість автомобілів Висоцького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути