вівторок, 23 липня 2013 10:07

Унікальну міліцейська "копійку" в Україні продають за $20 000
6

Фото: Фото: auto.ria.ua

Автолюбителі знайшли унікальну тачку в українських оголошеннях про продаж автомобілів. Героїня цієї публікації - міліцейська "копійка". Причому така ж, як у фільмі "Інспектор ДАІ", де вона грала роль автомобіля чесного і принципового інспектора Зикіна.

За словами продавця, це просто колекційний автомобіль. Ціна - 20 000 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянки всіляко демонстрували свої принади для реклами авто ВАЗ

Подаємо оригінал оголошення:

"Таких автомобілі два у світі, другий у музеї Москви! Починаючи з 1971 року на службу в МВС почали приймати Автомобіль ВАЗ-2101. Машина Волзького автомобільного заводу багато в чому перевершувала актуальні на той момент "Москвичі" і "Волги". Аж до 1986 року, поки "копійку" не зняли з виробництва, модель 2101 масово використовувалася у структурах Державтоінспекції. Серійний автомобіль у жовто-синій розмальовці практично не зазнав ніяких доробок у порівнянні з тим, який могли придбати звичайні громадяни. Із додаткового устаткування встановлювали тільки сигнальний пристрій із гучним зв'язком (СГУ) і проблискові маячки червоного і синього кольорів. У салоні встановлювали блок управління СГУ і радіостанцію для зовнішнього зв'язку. Частина автомобілів комплектувалася радарами для вимірювання швидкості".

Зараз ви читаєте новину «Унікальну міліцейська "копійку" в Україні продають за $20 000». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути