вівторок, 09 липня 2013 07:40

В іномарки на ходу відпало колесо

На світанку 7 липня за селищем Братське Миколаївської області в кювет злетів "Фольксваґен Пассат". У салоні були восьмеро людей від 17 до 25 років. Поверталися зі святкування Івана Купала. Шестеро загинули, двоє скалічилися.

— Під час руху в автомобіля відлетіло колесо і машину занесло в кювет, — розповідають у прес-службі ДАІ Миколаївської області.

Зараз у важкому стані лежать у лікарні 24-річна Марина Білоус та 17-річний Володимир Барановський із Братського. Загинули Олександр Бевз, Сергій Кулик, Володимир Онищак, Дмитро Кравець, Юлія Тищенко-Макаренко. Прізвище шостого загиблого "ГПУ" не з'ясувала.

Шестеро загинули через елемент ходової

Уранці 2 липня за селом Красносілка Старокостянтинівського району Хмельниччини "жигулі-копійка" вдарилися у ЗІЛ. У легковику всі загинули — водій 24-річний Олег Соболь, його вагітна співмешканка 19-річна Світлана Фольфаркова, пасажири 53-річна Тетяна Матвійчук, 51-річна Лариса Червотюк і 20-річна Ніна Юрченко.

— Водій автомобіля ВАЗ-2101 виїхав на зустрічну смугу, — говорить 25-річна Світлана Свідерська з обласного управління ДАІ.

"Копійці" Соболя 40 років. Свідки кажуть, що під час руху задрижало переднє ліве колесо.

— Там чи шарова лопнула, чи рульовий ричаг, — розповідає 26-річний Дмитро Куян із Красносілки. На місце аварії він прибув за кілька хвилини. — Колесо почало трястися, й машину кинуло під ЗІЛ. Водітєль бачив, але не зміг так бистро затормозить або викрутить руля.

Водій вантажівки 32-річний Олег Петрук отримав незначні травми.

Зараз ви читаєте новину «В іномарки на ходу відпало колесо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути