неділя, 02 грудня 2012 17:19

ЗМІ повідомили про смерть Марини Владі - останньої дружини Висоцького

ЗМІ повідомили про смерть Марини Владі - останньої дружини Висоцького
Фото: РИА НОВОСТИ/Михайло Фомічов

Відома актриса Марина Владі померла на 75-му році життя.

Про це, як пишуть Ведомости, повідомляє телеканал НТВ з посиланням на блогерів в неділю.

Офіційного підтвердження смерті Владі поки немає. Новина про смерть французької актриси і співачки російського походження поширилася в соціальних мережах. Інформація про це з'явилася в декількох акаунтах Twitter і Facebook.

Тим часом оточення актриси спростовує чутки про її смерть. Офіційна заява її прес-секретаря опубліковано на французькому сайті fr.mediamass.net

Марина Владі, уроджена Марина Володимирівна Полякова, донька оперного співака Володимира Полякова-Байдарова, який переїхав до Франції під час першої світової війни.

Мати - Міліца Євгенівна Енвальд, балерина, дочка російського генерала. Псевдонім "Владі" Марина взяла на честь батька, після його смерті.

У 1967 році познайомилася з Володимиром Висоцьким, коли була запрошена в театр на Таганці. 1 грудня 1971 Владі вийшла заміж за Висоцького, який помер у 1980 році. У 2006 році в Єкатеринбурзі на честь Марини Владі і Володимира Висоцького був відкритий пам'ятник.

Владі є автором книги спогадів про нього - "Володимир, або перерваний політ".

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ повідомили про смерть Марини Владі - останньої дружини Висоцького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі