вівторок, 16 лютого 2021 09:19

Показали оновлений електрокар Chevrolet Bolt
5

General Motors представила оновлений електромобіль Chevrolet Bolt, а також його кросовер-версію Bolt EUV із системою напівавтопілота Super Cruise. Вона дозволяє здійснювати обгін інших авто, утримувати електрокар у межах смуги, а також автоматично гальмувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виробництво найдешевшої моделі Tesla хочуть запустити наступного року

Електрокари відрізняються габаритами: кросовер оснастили більш містким багажником порівняно з хетчбеком. Обидва варіанти отримали нову мультимедійну систему з 10,2-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також ідентичне оформлення салону, пише ITC. Салон Bolt EUV обладнали інфрачервоною камерою, яка призначена для спостереження за станом водія.

Фото: Chevrolet

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили перший у світі літаючий електромобіль

Електрокари оснастили електродвигуном потужністю 200 к.с. із крутним моментом 360 Нм. Тягові батареї місткістю 65 кВт-год. забезпечуватимуть пробіг 416 км для Bolt EV і 402 км для кросовера Bolt EUV. Гарантія на батарею від виробника - 8 років або 160 тис. км пробігу.

Chevrolet Bolt EV і Bolt EUV надійдуть у продаж не раніше літа за ціною від $31 995. Паркетник без автопілота обійдеться в $33 995. Доплата за систему Super Cruise становить $10 тис. Крім того, комплектацію можна доповнити панорамним дахом і підсвічуванням заднього порту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ferrari випустить одразу 3 нові паркетники, зокрема електричні

General Motors знімає з конвеєра культову модель автомобіля Chevrolet Camaro через реструктуризацію брендів концерну. З 2026 року масл-кар знімуть із виробництва в рамках скорочення витрат та вивільнення ресурсів для електрифікації модельної лінійки GM.

Зараз ви читаєте новину «Показали оновлений електрокар Chevrolet Bolt». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути