понеділок, 19 листопада 2018 16:29

Євробляхери збираються перекривати дороги

Євробляхери збираються перекривати дороги
Євробляхери звертаються до парламенту та призедента з вимогою скасування прийнятих законів, або накладення на них вето. Фото:images.unian.net

Користувачі автомобілів на іноземній реєстрації анонсували проведення всеукраїнської акції протесту. Вони вимагають внесення змін в нові правила розмитнення авто.

Закони, які у другому читанні прийняв парламент, не влаштовують ані користувачів євроблях, ані екологів, ані екс-працівників ДФС, - пише Auto 24.

Проти також виступають офіційні імпортери та дилери нових авто. Євробляхери звертаються до парламенту та призедента з вимогою скасування прийнятих законів або накладення на них вето.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акт солідарності: шахтарі мітингують під стінами ОДА

"Інформуємо Вас про всі місця акцій громадянської непокори, які відбуватимуться 20 листопада за участі ГО "Авто Євро Сила", а також інших громадських організацій та активістів. Всі акції громадянської непокори будуть безстроковими і відбуватимуться до моменту отримання результатів щодо питання відміни законопроектів #8487 та #8488, які були прийняті без урахування вимог громадськості, зокрема про відміну коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу", - пишуть євробляхери у своєму повідомленні.

За їхніми попередніми оцінками, участь в акціях громадянської непокори візьмуть понад 50 тис. громадян України.

"Ми наперед повідомляємо нашим співвітчизникам точні координати всіх місць, де будуть відбуватися акції, аби вони могли зкоригувати свій маршрут.
Розуміємо, що акції створять ускладнення руху у точках їхнього проведення, аби ми не створили вам дискомфорту, просимо утриматись від руху вказаними на мапі місцями, оскільки ми дуже не хочемо завдати вам незручностей. Просимо нас зрозуміти - нас дістало, що влада не чує своїх громадян!" - пишуть активісти.

У Рівному 19 листопада заблокували регіональну митницю через високі ставки на розмитнення авто. Активісти під час акції вимагали від чиновників зниження митних ставок на автомобілі, які, за їхніми словами, "зростали без роз'яснення причин протягом 3 тижнів".

Зараз ви читаєте новину «Євробляхери збираються перекривати дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути