Иностранная агентура включает турборежим

25 февраля в Киеве прошли сразу два "форума", направленные на дальнейшее уничтожение Украины

25 лютого у Києві пройшли одразу два "форуми", спрямовані на подальше знищення України. Перший - у Конгрес-центрі "Парковий", другий - у "найкрутішому" готелі "Хайят" на Софіївській площі.

Перший формально проводився начебто вищими органами влади - були Корнієнко, Веніславський, Шмигаль, Трофімов, Клочко та інші можновладці - але насправді погоду на ньому визначали не вони. Господарем ситуації була така собі Національна асоціація медіаторів України. Це нова, і як виявилося шахрайська "контора", яку наймають, зокрема, для фальсифікації "громадських процесів".

Другий проводив давно й широко відомий так званий Реанімаційний Пакет Реформ (РПР).

І в тому, і в іншому випадку цілі й задачі "форумів" загалом були однаковими: вчергове прокукурікати про "успішність реформ", якими вони разом з нашою "політичною елітою" грабують і руйнують Україну, та про "крайню необхідність" їх максимального прискорення.

Зокрема і щонайперше - так званої децентралізації.

Заявляють: "Період добровільного об'єднання громад закінчився, будемо об'єднувати примусово"... Тобто, публічно декларують наміри повалення конституційного ладу!

Заявляють: "Період добровільного об'єднання громад закінчився, будемо об'єднувати примусово"... Тобто, публічно декларують наміри повалення конституційного ладу

Поспішають поскоріше виконати агентурні завдання щодо повної руйнації України та змитися подалі від шкоди, якої наробили. Будуть відповідати - але про це окремо.

На перший "форум" вдалося прорватися. Мене непросто "дістати", але тут був шокований - давно не бачив такого жлобства і цинізму, як у "Парковому". Щось подібне напевне можна було б спостерігати хіба що колись у пору правління сталіністів. Приніс для роздачі кілька десятків примірників "Газети по-українськи" з моєю статтею "Вбивство України" - вона якраз по темі "форуму", - розклав акуратно по столиках спочатку в лобі-барі, потім у конгресовому залі...

Що тут почалося!

Набігли адміністраторки, а згодом і сама президент Національної асоціації медіаторів України Діана Проценко - і давай "зачищати" приміщення від "шкідливої літератури"!

На питання: "Ви що робите, чому я не можу розкласти на столиках, роздати людям для ознайомлення газету з моєю статтею, яка прямо стосується теми форуму" - нуль аргументів, крім: "Ніззя, та ви шо - ніззя".

Далі було не менш цікаво. Балакуни "за об'єднання громад" могли говорити і розказувати всяку хрінь скільки влізе, для альтернативних точок зору часу не було передбачено взагалі.

Власне, серед двох сотень учасників форуму "альтернативщиком" виявився один я. Та й то, нагадую, тільки тому, що прорвався туди з боєм. Мікрофону домігся знову ж таки виключно атакою на ведучих, але його мені навіть в руки не дали, заважали говорити і виділених три хвилини переполовинили.

Серед двох сотень учасників форуму "альтернативщиком" виявився один я. Та й то, нагадую, тільки тому, що прорвався туди з боєм

Отака "громадська дискусія". Тепер цей "цирк на дроті" з 27 лютого по 4 березня мандруватиме країною, планується дев'ять спектаклів за участі "представників органів місцевого самоврядування всіх рівнів та їхніх асоціацій". Звісно, що й там учасниками будуть лише "одобрямси" - бо на місцях організаторами вистав є обласні державні адміністрації.

Нема сумніву, що на завершення цих шахрайських гастролей найближче оточення президента Зеленського, нагло брешучи, повідомить йому про "широку громадську підтримку проєкту змін до Конституції "у частині децентралізації".

Президент Зеленський...

Далі може бути два сценарії.

Перший: розуміючи, що йому брешуть, тим не менш бадьоро розказує народу про "чергову перемогу" і продовжує злочини по знищенню України.

Другий: викидає "матеріали обговорень" на смітник, розганяє шахраїв і дармоїдів та починає діяти на благо України.

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи