"Русские" страшно комплексують перед усім українським

Воістину ватники

Як же чутливо ставляться "русские" до українського "пейоративного словника"! Коли кажеш - ватник! - то вони роблять вигляд, що це їх не стосується. Це типу про "асоціальний елемент" - не про "русских".

Але в Росії ціла експертна комісія довела, що слово "ватник" стосується саме і тільки "русских"! І тепер на цій підставі хочуть посадити якогось Нікітіна - він дозволив собі написати іронічну репліку про ватників у їхньому коханому "Вконтакте": "Хороший ватник - холодний ватник".

В Росії ціла експертна комісія довела, що слово "ватник" стосується саме і тільки "русских"

І всьо! Стаття 282 КК РФ - породження ненависті або ворожнечі, а також приниження людської гідності.

Нікітіну готують "дурку". Але він захищається: "Что такое социальная группа "ватники", никто толком не знает, и существует ли она вообще, в законе это не оговорено. Но эксперты почему-то решили, что это определение относится к гражданам Россит и к русской нации, чего, кстати, на картинке не написано. Насколько я знаю, нигде в законе не сказано, что это за группа, нигде не обозначены границы этой группы, кто к ней принадлежит".

Так само експерти РФ не вказали на першоджерело цього визначення - словник учасників Революції гідності. Ватник для Майдану - неадекват із совєцькою ментальністю. Необов'язково "русский" і необов'язково "русскоязычный". Це ж усі знають!

Дивно, що адвокати Нікітіна не згадують і словом про Україну та чужий для Росії словник.

Ватник для Майдану - неадекват із совєцькою ментальністю. Дивно, що адвокати Нікітіна не згадують про Україну та чужий для Росії словник

Ще трохи московського тексту від адвокатів Нікітіна: "Какой же вывод сделали эксперты: учитывая то, что слово "ватник" используется пользователями определенной категории антирусской, антироссийской направленности в значении унижения, принижения, негативной оценки и очернения русских, надпись "хороший ватник – холодный ватник" воспринимается как пожелание смерти всему русскому народу. То есть эксперт полностью отождествляет слово "ватник" с русским народом, чего мой подзащитный никоим образом не признает. Такие экспертизы основаны полностью на домыслах экспертов, и качество их никуда не годится".

А я думаю, що "качество" міркувань цих експертів доволі високе. І свідчить про страшні комплекси всієї Росії перед українським суспільним словником.

Прикро буде якщо посадять Нікітіна. Але ні він, ні його візаві не вимовляють найстрашніших слів - Україна, Майдан, Революція гідності.

Обоє грають у небуття всього українського. І водночас так відчайдушно комплексують і приховують його незриму присутність.

Воістину ватники.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі