Ексклюзивы
воскресенье, 07 июля 2013 10:00
Юлія Ліпіч
Юлія Ліпіч
Юлія Ліпіч

Брат у прокуратурі

– Мене тупо підставляють. Куди вже не зверталася, ніде правди нема. Чоловік підійшов до знайомого районного депутата, той обіцяв вивести всіх на чисту воду, – знайома Галина нервово хлебче кока-колу.

Місяць тому, наступного дня після свого весілля, вона їхала з чоловіком до родичів. Як завжди, була за кермом. У їхню машину врізалася іномарка. У Галини пішла носом кров, зі струсом мозку її забрала "швидка". Чоловік кинувся з'ясувати – чи живий винуватець аварії. Відкрив дверцята іномарки, її водій випав із машини. Через сильну алкогольну анестезію не розумів, що трапилося. Правоохоронці акту чомусь не склали.

Батькам натякнув, хто він, а хто – вони

– Виявилося, у нього брат в облас­ній прокуратурі працює. Усе ще до приїзду міліціонерів замазав, – мало не плаче знайома. – Хотіли мене п'яною зробити. Мовляв, учора весілля відгуляла. Добре, що я одразу після аварії на експертизу пішла.

Галина каже, що не наполягає на грошовій компенсації. Справедливості добивається, бо душить образа. А довіряє тільки депутатам, бо їх народ обирає.

Депутата, до якого звернувся чоловік Галини, знаю давно. Щойно його обрали, на радощах і великій швидкості збив 10-класницю. Переляканим батькам натякнув, хто він, а хто – вони. Справу закрили. Тепер планує балотуватися в обласну раду. Активно виводить усіх на чисту воду.

Сейчас вы читаете новость «Брат у прокуратурі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть