Ексклюзивы
воскресенье, 14 апреля 2013 10:00
Юлія Ліпіч
Юлія Ліпіч
Юлія Ліпіч

100-кілограмова балерина

– Учора з холодильника витягнув мінеральну воду. ­Назад ­поставити було ліньки, залишив на столику біля ліжка. ­Сьогодні всі свіжі напої були в холодильнику, лише мінералка стояла на столі. Офіціант подумав, що я не люблю охолодженої, – ­розповідає по Skype брат Костя.

Він п'ять років працює програмістом. На місяць поїхав у відрядження до Південної Кореї. Дивується, що місцеві водії на вулицях залишають дорогущі автівки з незачиненими дверцятами, клієнти не замикають на ключ дверей номера, коли виходять із готелю.

У нас майже нульовий рівень злочинності

– У Кореї майже нульовий ­рівень злочинності. Для нас крадії – така сама дивина, ­розумієш, – колега не знав, як пояснити братові, – наче побачити 100-кіло­грамову балерину.

Раптом у офісі з кишень працівників почали зникати гроші. Ті запанікували, одразу встановили відеокамеру. На записі видно, як програміст із ­Індії під час обідньої перерви лазить по кишенях. У той же день його звільнили й депортували на батьківщину.

Повернувшись до Львова, ­Костя каже, що ще в аеропорту "­Бориспіль" відчув, що вдома. У готелі треба було перебути ніч. При поселенні неправильно заповнив анкету. ­Адміністратор накинулася так, ніби попросився до неї додому. Доки ­з'ясовував, що не так, йому почистили кишені.

Корейські колеги напрошуються в гості. Брат радий їх прийняти. Тільки не знає, як пояснити, що український балет їм не по ­зубах.

Сейчас вы читаете новость «100-кілограмова балерина». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

18

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть