Ексклюзивы
воскресенье, 06 мая 2012 17:00
Тетяна Іваночко
Тетяна Іваночко
Тетяна Іваночко

Найкращий подарунок

- Бажаю гонорарів, як у нашого президента, - 23 квітня вітаю письменника Андрія Куркова з днем народження. Його з-поміж українських авторів перекладають найчастіше. Донедавна вважали і найуспішнішим.

- Дякую, Тетяно! Буду старатися. Хоча у нього гонорари такі великі не від старання, а від бажання бути відомим як щось поважніше, ніж президент.

Друзі завжди агресивно реагують на таку мою думку, але я вважаю, що наш Янукович - геній. Маючи судимості, стає президентом, здавалося б, демократичної держави, а згодом її повновладним господарем. Добрий батько - сини працевлаштовані, одружені, щасливі. За тата - горою. Дружина вихована - живе далеко, з'являється, тільки коли треба, у чоловікові справи не лізе. Друзі вірні, вороги - у в'язницях. Його ляпи видаються мені биттям об заклад за келихом вина. "А слабо, Вітьок, у прямому ефірі Чехова українським поетом назвати? Ставлю фабрику, що не підеш на таке".

Ми сміємося з президента, а він - із нас

Ми сміємося з президента, а він - із нас. Потихеньку опановує все нові галузі. І скрізь - найуспішніший. Тепер і письменник. Міністр культури шефові книжки вже читав. Каже, глибокі. Дістати їх, до речі, непросто - дефіцит. Минулого тижня половина нашої редакції шукали твори Януковича по книгарнях - ніде нема. Знайшли лише два примірники в черкаській бібліотеці й 16 - у президентському фонді у Вернадці.

5 травня у мене день народження. Хотіла поповнити бібліотеку новою книжкою Куркова про Львів. Але тепер вирішила замовити у подарунок президентові твори. Глибини наберуся. Може, навчуся писати так, щоби платили мільйонні гонорари. Якщо ж не вдасться - продам як раритет.

Сейчас вы читаете новость «Найкращий подарунок». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

7

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть