Ексклюзивы
четверг, 31 мая 2007 17:52

В НХЛ появится самый молодой в истории капитан команды

 

Керівництво клубу Національної хокейної ліги "Піттсбург Пінгвінз" прийняло рішення призначити капітаном команди центрального нападаючого Сідні Кросбі, інформує Лента.Ру. Офіційно про це призначення буде оголошено 31 травня ввечері за київським часом.

У 19 років і 9 місяців Кросбі став наймолодшим капітаном в історії НХЛ. У 2000 році в 19 років і 11 місяців капітаном "Тампи-Бей Лайтнінг" був призначений нинішній лідер команди Венсан Лекавалье, але згодом він позбувся цього звання.

Партнери Кросбі по "Піттсбургу" передрікають йому багаторічне капітанство.

- Я не думаю, що відбудуться великі зміни в порівнянні з минулим сезоном. Просто на його светр буде нашита буква "С". Він як був лідером команди, так і залишиться ним, - відзначив захисник "Пінгвінів" Райан Вітні.

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні Кросбі побив рекорд Уейна Гретцкі, ставши наймолодшим в історії НХЛ гравцем, який швидше за всіх набрав 200 очок. За два сезони, проведені в найильнішій хокейній Лізі світу Кросбі закинув 75 шайб і зробив 147 результативних передач, набравши в сукупності 222 очки.

У регулярному чемпіонаті 2006/07 Сідні Кросбі набрав 120 очок, ставши найрезультативнішим гравцем турніру і головним претендентом на звання найціннішого гравця (MVP) сезону. Варто відзначити, що в нинішньому сезоні "Піттсбург" вперше за останні роки вийшов в плей-офф.

Сейчас вы читаете новость «В НХЛ появится самый молодой в истории капитан команды». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 4166
Голосование Поддерживаете ли то, что украинские спортсмены с оружием защищают нашу страну от вторжения РФ?
  • Да. Это - гражданская обязанность, а часть из них еще и представляет клубы ВСУ
  • Не совсем. Они должны прославлять Украину на спортивных аренах и призывать мир поддерживать нашу страну
  • Все методы хорошие. Главное - не быть псевдопатриотами, как Тимощук
Просмотреть