Ексклюзивы
четверг, 25 декабря 2008 12:14

Шуфрич сказав, коли "Регіони" проголосують за бюджет Тимошенко

Народний депутат Нестор Шуфрич (фракція Партії регіонів) вважає, що сьогодні на вечірньому засіданні Верховної Ради може бути прийнятий в першому читанні і в цілому проект держбюджету на наступний рік.

Про це він заявив журналістам в парламенті.

За словами Шуфрича, прийняття бюджету можливе в тому випадку, якщо про це домовилась коаліція з фракцією Компартії.

Депутат зазначив, що Партія регіонів надала свої пропозиції щодо змісту цього документу, але не знайшла порозуміння з іншими фракціями. "Ми не будемо підтримувати цей бюджет, тому що вважаємо його нереальним. Нереальним щодо виконання видаткової частини, ми стурбовані розбалансованістю бюджету, його дефіцитністю в умовах кризи, але ми, висловивши всі свої зауваження не будемо блокувати бюджетний процес", - пообіцяв Шуфрич.

Крім того, депутат підтвердив, що у разі, якщо бюджет сьогодні не буде прийнятий, то Партія регіонів буде готова продовжувати діалог із урядом та коаліцією щодо прийняття умов Партії регіонів та голосування за бюджет.

У той же час, Шуфрич розповів, що пропозиції ПР, які стосуються зрівнювання прожиткового мінімуму з мінімальною заробітною платою поки що не прийняті урядом.

"Крім того, низка програм, які б забезпечували збереження біль мільйона робочих місць, на жаль, теж уряд не прийняв", - наголосив депутат, пише 4post.
Сейчас вы читаете новость «Шуфрич сказав, коли "Регіони" проголосують за бюджет Тимошенко». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть