Ексклюзиви
четвер, 25 грудня 2008 12:14

Шуфрич сказав, коли "Регіони" проголосують за бюджет Тимошенко

Народний депутат Нестор Шуфрич (фракція Партії регіонів) вважає, що сьогодні на вечірньому засіданні Верховної Ради може бути прийнятий в першому читанні і в цілому проект держбюджету на наступний рік.

Про це він заявив журналістам в парламенті.

За словами Шуфрича, прийняття бюджету можливе в тому випадку, якщо про це домовилась коаліція з фракцією Компартії.

Депутат зазначив, що Партія регіонів надала свої пропозиції щодо змісту цього документу, але не знайшла порозуміння з іншими фракціями. "Ми не будемо підтримувати цей бюджет, тому що вважаємо його нереальним. Нереальним щодо виконання видаткової частини, ми стурбовані розбалансованістю бюджету, його дефіцитністю в умовах кризи, але ми, висловивши всі свої зауваження не будемо блокувати бюджетний процес", - пообіцяв Шуфрич.

Крім того, депутат підтвердив, що у разі, якщо бюджет сьогодні не буде прийнятий, то Партія регіонів буде готова продовжувати діалог із урядом та коаліцією щодо прийняття умов Партії регіонів та голосування за бюджет.

У той же час, Шуфрич розповів, що пропозиції ПР, які стосуються зрівнювання прожиткового мінімуму з мінімальною заробітною платою поки що не прийняті урядом.

"Крім того, низка програм, які б забезпечували збереження біль мільйона робочих місць, на жаль, теж уряд не прийняв", - наголосив депутат, пише 4post.
Зараз ви читаєте новину «Шуфрич сказав, коли "Регіони" проголосують за бюджет Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути