Ексклюзивы
пятница, 14 апреля 2006 14:50

Путін зможе піти на третій термін

Президент Росії зможе балотуватися на третій термін. Наразі Конституція РФ не дозволяє президенту займати цей пост більш ніж двічі. Але громадська організація "Згода й справедливість" з Північної Осетії хоче провести загальнонаціональний референдум з внесення змін у конституцію, які дозволять Володимиру Путіну балотуватися втретє. Відповідне звернення організація відправила до Державної Думи, ЦВК і Ради Федерації.

Мова йде про внесення змін у 81 статтю Конституції РФ. Наразі пропозиція ще не дійшла до російської столиці, але в Думі також є прихильники подовження повноважень Путіна.

- Це нормальний підхід, 60-70% у Росії підтримають цю ініціативу. По всій країні такі настрої, і Осетія не виключення , - стверджує депутат від Північної Осетії Арсен Фадзаєв з фракції "Єдина Росія". Він додав, що цілком підтримує своїх земляків.

Президент Північної Осетії вважає, що громадянське суспільство має право просити висування Путіна на третій президентський термін, компартія республіки й група мешканців Беслану виступають проти ініціативи, повідомляє ИА REGNUM.

Сейчас вы читаете новость «Путін зможе піти на третій термін». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть