Ексклюзиви
пʼятниця, 14 квітня 2006 14:50

Путін зможе піти на третій термін

Президент Росії зможе балотуватися на третій термін. Наразі Конституція РФ не дозволяє президенту займати цей пост більш ніж двічі. Але громадська організація "Згода й справедливість" з Північної Осетії хоче провести загальнонаціональний референдум з внесення змін у конституцію, які дозволять Володимиру Путіну балотуватися втретє. Відповідне звернення організація відправила до Державної Думи, ЦВК і Ради Федерації.

Мова йде про внесення змін у 81 статтю Конституції РФ. Наразі пропозиція ще не дійшла до російської столиці, але в Думі також є прихильники подовження повноважень Путіна.

- Це нормальний підхід, 60-70% у Росії підтримають цю ініціативу. По всій країні такі настрої, і Осетія не виключення , - стверджує депутат від Північної Осетії Арсен Фадзаєв з фракції "Єдина Росія". Він додав, що цілком підтримує своїх земляків.

Президент Північної Осетії вважає, що громадянське суспільство має право просити висування Путіна на третій президентський термін, компартія республіки й група мешканців Беслану виступають проти ініціативи, повідомляє ИА REGNUM.

Зараз ви читаєте новину «Путін зможе піти на третій термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути