Ексклюзивы
четверг, 02 июня 2011 16:25

П'ять років відучився, але диплома про вищу освіту не маю. За що соромно Михайлові Барбарі

 

1. У п'ятому класі одного разу дуже хотів їсти. А грошей не мав. Із приятелями зайшли в хлібний магазин. Поки він говорив із продавщицею, я запхав булочку в кишеню й утік. Ніхто, здається, того не помітив. Булочка була проста, без ніякої начинки. Але смачнішої я не їв. Вона коштувала 8 копійок.

2. У 18 років треба було йти в армію. Але мені туди не хотілося. Вирішив дати хабара - 500 доларів. Просто приніс гроші у військкомат і віддав їх начальникові. Це все відбувалося в якийсь такий незвичний спосіб, що після того намагався видалити це зі своєї пам'яті.

3. На початку 1990-х поступив на факультет прикладної математики Львівського університету імені Франка. Через два роки мене звідти відрахували. Знову поступив, але вже на  українську філологію. Там провчився три роки, і мене знову вигнали. Весь час батькам брехав, що ходжу на пари. Насправді йшов із друзями на каву. Через те мене й виганяли. Хоча загалом я свої п'ять років відучився. Та диплома про вищу освіту не маю. Тепер жалію. Міг би принаймні його зараз урочисто спалити.

Коли забава досягла апогею, голяка поліз купатися в ставок. На очах усього колективу

4. Останній раз ходив до сповіді в 1992 році. Відтоді стільки гріхів назбиралося! Часто буває, що кажу друзям напівправду.

5. На корпоративній вечірці "Громадського радіо", на природі біля Києва влітку 2000-го, всі напилися до непристойності. Я не був винятком. Коли забава досягла апогею, голяка поліз купатися в ставок. На очах усього колективу. Разом зі мною тоді голяка ще плавав теперішній голова Комітету виборців України Сашко Черненко. На другий день не тільки соромно було в очі людям дивитися, а ще й усе боліло.

6. 2001-го ми мали завершувати різдвяний концерт у Львівській опері. Але перед тим осоромилася наша ритм-секція - хлопці cфальшивили кілька пісень. Треба виходити на сцену заграти фінальну, а в нас виникла паніка. Я міг сам вийти з гітарою й заспівати ту пісню, щоб урятувати ситуацію. Та був такий збентежений, що не зробив цього.

7. 2006 року мали концерт у Києві. Наш гурт складається з людей, які живуть у Києві, Львові й Харкові. Я якраз тоді в Харкові був. Мав до столиці зранку приїхати перед концертом на репетицію. Але проспав поїзд. Прийшлося дзвонити і придумувати якусь поганеньку відмазку. Ще й тисячу гривень витратив на машину, щоб вчасно добратися.

8. Недавно повернувся з Ізраїлю. То була робоча поїздка, знімаємо зараз фільм про український авангард. У Тель-Авіві пили каву в одному кафе. У цукерниці була дуже цікава ложечка - такої дивної форми ніколи не бачив. Я її заникав і привіз в Україну.

Сейчас вы читаете новость «П'ять років відучився, але диплома про вищу освіту не маю. За що соромно Михайлові Барбарі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть