Ексклюзивы
четверг, 27 января 2011 16:39

Через два роки відкрию музей маленьких грудей

 

27-річна співачка Ольга Полякова називає себе суперблондинкою. Бере участь у шоу "Хто проти блондинок?" на Новому каналі. Сім років одружена з фінансистом Вадимом. Його прізвище приховує. Має доньку Марію, 5 років. Називає її Маньою. Батьки Ольги живуть у Москві. Батько Геннадій Валерійович викладає в Дипломатичній академії, був послом в іспаномовних країнах. Мати Світлана Іванівна - дитячий лікар.

Сміялася

Позавчора, коли новий знайомий порівняв мене із Леді Гагою. Ми обидві блондинки і любимо епатажно одягатися, але ноги у мене довші. Я взагалі багато сміюся. Збираю анекдоти про блондинок. Мій улюблений: "Лікарі вирішили дослідити мозок блондинки. Заглянули їй у голову - а там одна маленька ниточка. Розрізали - вуха й відвалилися".

Ображалася

Сьогодні вранці. По телевізорі один "звєздун" сказав, що мій мозок повністю пішов у ноги. У мене вони справді найдовші в українському шоу-бізнесі: 120 сантиметрів при зрості 180. Але мозок такий же гарний, як і ноги.

Відчула: щоб не осоромитися, треба їхати додому

Напивалася

На початку серпня на вечірці. Святкували день народження друга. Мені багато не треба. Після третього фужера шампанського захотілося танцювати, після п'ятого - подзвонила своєму водієві. Відчула: щоб не осоромитися, треба їхати додому. Дорогою випила ще один міцний коктейль. Поки піднялася на п'ятий поверх, півгодини співала. Вранці сусіди на дверях моєї квартири повісили шматок паперу з написом: "Прекратите выть по ночам". Наступного вечора також верталася напідпитку. І співала ще голосніше. Аби всі знали, що живуть по сусідству із зіркою.

Бачила сон

Минулого тижня наснилося, що на мобільний мені дзвонить Стівен Спілберґ. Запрошує знятися у своєму новому фільмі в головній ролі. Пообіцяв прислати сценарій, але коли я заговорила про свій гонорар, поклав слухавку. Потім цілий день ходила з поганим настроєм. Я ж природжена актриса: у 7 років знялася в "Єралаші", а нещодавно - в російському серіалі "Жаркий лід".

Займалася спортом

Учора. Ходжу в спортзал тричі на тиждень. Дуже люблю стрибки через козла. А ще двічі на тиждень відвідую басейн.

Була у перукарні

Півмісяця тому. Підстригала кінчики волосся. Думаю на кілька днів перефарбуватися у брюнетку. Щоб подивитися, чи від того стану розумнішою.

Була у лікаря

Два місяці тому. Ходила до дієтолога, бо поправилася на 6 кілограмів. Особливо в сідницях. Груди теж стали більшими. А моєму чоловікові подобаються малі. Зараз вони рідкість, бо всі понадували собі цицьки. Через два роки відкрию музей маленьких грудей.

Просила вибачення

Торік у листопаді в одному інтерв'ю порівняла групу "ТІК" із чаркою, Ані Лорак - з турецьким обігрівачем, Світлану Лободу - з пательнею. Усі так образилися, що перестали вітатися зі мною на вечірках. Тоді я у своєму блозі вибачилася перед ними.

Потратила велику суму грошей

Минулими вихідними, коли ходила на шопінг. Зняла з карточки 10 тисяч гривень, які заробила за три програми "Хто проти блондинок".

Їздила у село

Торік навесні для зйомок у реаліті-шоу "Дольчевіта Капут". З екс-учасницею "Фабрики зірок" Елізабет Анум-Дорхусо місяць жили в глухому селі. Було нестерпно. Все смерділо, комарі кусали, навіть у туалет сходити боялася. До Києва повернулася брудна як свиня. Щоб відмитися, добу сиділа в джакузі.

Давала хабара

2008-го - даїшнику. Їхала на BMW з відкидним верхом. Перевищила швидкість і обігнала машину з даїшниками. Вони довго сигналили услід, але я не зупинялася. На посту мене зупинив сутулий дядечко у формі. Попросив права, а я їх забула вдома. Дала йому 100 гривень.

Цілувалася

Сьогодні зі своїм чоловіком - коли збиралася на концерт. Він у мене дуже пристрасний. Голову налисо голить, бо мені так подобається.

 

Сейчас вы читаете новость «Через два роки відкрию музей маленьких грудей». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть