Ексклюзивы
суббота, 23 февраля 2013 09:00
Мирослава Бондаренко
Мирослава Бондаренко
Мирослава Бондаренко

Безкоштовне телебачення

Понад тиждень хворіла на грип. Щоб я не нудьгувала, коханий купив до старого телевізора тюнер безкоштовного цифрового телебачення Т2. Такі перед виборами почали роздавати пільговикам у рамках урядової програми.

Заплатив 535 гривень. У магазині запропонували замовити їхнього майстра, щоб налаштувати. Після відмови продавець загадково промовив: "То тільки в рекламі все просто".

Удома, як бабуся з реклами, під'єдную тюнер до телевізора, антену – до тюнера, ставлю на автопошук. Замість 32 каналів знаходить один – "Гамма". У вихідні там показують австрійські й радянські фільми, випуски "Блакитного вогника". У будні – російські серіали й пізнавальні програми.

Для відкриття депозиту достатньо 50 гривень

Перечитую інструкцію. Пишуть, що з першого разу канали можуть і не з'явитися. Потрібен час для передачі даних. Телефоную подрузі на Чернігівщину – їй чоловік теж купив тюнер. Каже, на кімнатну антену не ловить узагалі. ­Підключили на вуличну польську.

Кожен ранок починаю з пошуку каналів. Решта, крім "Гамми", показують із перервами або зображення йде картате. На каналі "Вінтаж" передивилася всі можливі чорно-білі радянські фільми. Часто пропадає звук. На GoldBerry щодня показують одну й ту саму програму про шикарну яхту, а на "Аріадні" постійно іде фільм із Софі Лорен у головній ролі.

Ще один день у мене ловить тільки банківський канал. Під вечір я в курсі ситуації на всіх біржах, можу назвати індекс Доу Джонса і курс ­валют. Для відкриття депозиту достатньо 50 гривень, а щоб стати віп-клієнтом і мати особистого банкіра – не менше 100 тисяч.

За тиждень почуваюся краще. Можу довше посидіти біля комп'ютера. В інтернеті з'ясовую, що моя антена Thomson до тюнера не підходить – має бути спеціальна. Є адреси фірм, де її радять купити.

Щоб запрацювало безкоштовне телебачення, треба ще якихось 200 гривень.

Сейчас вы читаете новость «Безкоштовне телебачення». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть