субота, 23 лютого 2013 09:00
Мирослава Бондаренко
Мирослава Бондаренко
Мирослава Бондаренко

Безкоштовне телебачення

Понад тиждень хворіла на грип. Щоб я не нудьгувала, коханий купив до старого телевізора тюнер безкоштовного цифрового телебачення Т2. Такі перед виборами почали роздавати пільговикам у рамках урядової програми.

Заплатив 535 гривень. У магазині запропонували замовити їхнього майстра, щоб налаштувати. Після відмови продавець загадково промовив: "То тільки в рекламі все просто".

Удома, як бабуся з реклами, під'єдную тюнер до телевізора, антену – до тюнера, ставлю на автопошук. Замість 32 каналів знаходить один – "Гамма". У вихідні там показують австрійські й радянські фільми, випуски "Блакитного вогника". У будні – російські серіали й пізнавальні програми.

Для відкриття депозиту достатньо 50 гривень

Перечитую інструкцію. Пишуть, що з першого разу канали можуть і не з'явитися. Потрібен час для передачі даних. Телефоную подрузі на Чернігівщину – їй чоловік теж купив тюнер. Каже, на кімнатну антену не ловить узагалі. ­Підключили на вуличну польську.

Кожен ранок починаю з пошуку каналів. Решта, крім "Гамми", показують із перервами або зображення йде картате. На каналі "Вінтаж" передивилася всі можливі чорно-білі радянські фільми. Часто пропадає звук. На GoldBerry щодня показують одну й ту саму програму про шикарну яхту, а на "Аріадні" постійно іде фільм із Софі Лорен у головній ролі.

Ще один день у мене ловить тільки банківський канал. Під вечір я в курсі ситуації на всіх біржах, можу назвати індекс Доу Джонса і курс ­валют. Для відкриття депозиту достатньо 50 гривень, а щоб стати віп-клієнтом і мати особистого банкіра – не менше 100 тисяч.

За тиждень почуваюся краще. Можу довше посидіти біля комп'ютера. В інтернеті з'ясовую, що моя антена Thomson до тюнера не підходить – має бути спеціальна. Є адреси фірм, де її радять купити.

Щоб запрацювало безкоштовне телебачення, треба ще якихось 200 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Безкоштовне телебачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути