Ексклюзивы
суббота, 18 августа 2007 16:53

Андрія Данилка поставили на чолі списку Блоку Верки Сердючки

Якщо до 20 серпня Андрій Данилко (сценічний образ - Верка Сердючка) не ухвалить рішення про участь у виборах, то блок Верки Сердючки "За своїх!" не братиме участі в дострокових виборах 30 вересня, заявляє лідер Ліберально- демократичній партії Ігор Душин.

Це пов"язано з авторськими правами на торгову марку "Верка Сердючка", яка використана в назві блоку, а також з тим, що учасники з"їзду вже затвердили список кандидатів від блоку, в якому Данилко зайняв першу позицію.

Душин нагадав, що згідно з чинним законодавством особиста заява кандидата в депутати підтверджує їхнє бажання брати участь у виборах приймається ЦВК до 25 серпня.

Окрім Данилка, в перших номерах списку сам Душин, Денис Шевчук, продюсер Юрій Никітін, глава партії "Жінки України" Тамара Федотюк і глава Комуністичної партії трудящих Сергій Федоров. Всього до списку увійшли близько 400 кандидатів.

Учасники з"їзду також затвердили передвиборну програму блоку

Раніше лідер Ліберально-демократичної партії Ігор Душин заявив, що вже підписане угода про створення виборчого блоку Верки Сердючки "За своїх" і відповідні документи передані для реєстрації в ЦВК, повідомляє Інтерфакс.

Сейчас вы читаете новость «Андрія Данилка поставили на чолі списку Блоку Верки Сердючки». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 79692
Голосование Поддерживаете введение биометрического контроля на границе с РФ?
  • Поддерживаю. Теперь нужно запретить украинцам ездить в Россию
  • Нет, ничего не даст кроме очередей на границе
  • Нужно вводить визовый режим
  • Лучше запретить россиянам въезд в Украину
  • Это ничего не даст. Преступники с РФ все равно будут находить способы попасть в Украину
  • Достаточно полностью прекратить транспортное сообщение с РФ
  • Сомнительное решение. Такой контроль еще больше провоцировать Россию. Возможно обострение на Востоке
Просмотреть