Ексклюзивы
четверг, 05 июля 2012 20:10
Ірина Козюпа
Ірина Козюпа
Ірина Козюпа

Волошки для тренера

На матч Євро Швеція — Франція я йшла з букетом волошок. Квіти для симпатичного наставника скандинавів Еріка Ґамрена. Офіційний привід — через тиждень після гри тренеру виповниться 55 років.

Насправді, просто хочеться подарувати йому квіти. Ґамрен це заслужив. Він на кожній прес-конференції розповідав, як шведи всім задоволені, які в них чудові умови для підготовки до турніру і як їм не хочеться їхати з Києва.

Свою квіткову церемонію розпочинаю з подяки за його теплі слова про Україну. Уточнюю, чи можна подарувати йому квіти зараз, а не в день народження.

- Це найкраще питання в моєму житті. Я зворушений, - каже трохи ошелешений Ерік. Піднімається мені назустріч, приймає букетик і обнімає.

- Нам справді сподобалося в Києві, - продовжує. - У нас був фантастичний готель і персонал. Коли ми виїжджали з нього, то ніби прощалися з друзями.

Після прес-конференції Ерік махає букетом на прощання. Щоб ще більше підняти йому настрій, кажу, що він — найстильніший тренер Євро. Ніхто з наставників не одягався так красиво, як швед — костюми-трієчки, пасок під колір туфель, хустинка в кишені піджака.

Уже вдома прочитала звіт із прес-конференції головного тренера збірної України. Олег Блохін поскандалив із журналістом через питання про "мертву" українську команду та "дубових" англійців. Олег Володимирович навіть запропонував репортеру вийти і поговорити "по-чоловічому".

Якби я була в Донецьку на матчі Англія — Україна, то, напевне, пішла б на стадіон із букетом квітів. Можливо, також волошок. Блохін їх заслужив.

Сейчас вы читаете новость «Волошки для тренера». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть