Ексклюзиви
четвер, 05 липня 2012 20:10
Ірина Козюпа
Ірина Козюпа
Ірина Козюпа

Волошки для тренера

На матч Євро Швеція — Франція я йшла з букетом волошок. Квіти для симпатичного наставника скандинавів Еріка Ґамрена. Офіційний привід — через тиждень після гри тренеру виповниться 55 років.

Насправді, просто хочеться подарувати йому квіти. Ґамрен це заслужив. Він на кожній прес-конференції розповідав, як шведи всім задоволені, які в них чудові умови для підготовки до турніру і як їм не хочеться їхати з Києва.

Свою квіткову церемонію розпочинаю з подяки за його теплі слова про Україну. Уточнюю, чи можна подарувати йому квіти зараз, а не в день народження.

- Це найкраще питання в моєму житті. Я зворушений, - каже трохи ошелешений Ерік. Піднімається мені назустріч, приймає букетик і обнімає.

- Нам справді сподобалося в Києві, - продовжує. - У нас був фантастичний готель і персонал. Коли ми виїжджали з нього, то ніби прощалися з друзями.

Після прес-конференції Ерік махає букетом на прощання. Щоб ще більше підняти йому настрій, кажу, що він — найстильніший тренер Євро. Ніхто з наставників не одягався так красиво, як швед — костюми-трієчки, пасок під колір туфель, хустинка в кишені піджака.

Уже вдома прочитала звіт із прес-конференції головного тренера збірної України. Олег Блохін поскандалив із журналістом через питання про "мертву" українську команду та "дубових" англійців. Олег Володимирович навіть запропонував репортеру вийти і поговорити "по-чоловічому".

Якби я була в Донецьку на матчі Англія — Україна, то, напевне, пішла б на стадіон із букетом квітів. Можливо, також волошок. Блохін їх заслужив.

Зараз ви читаєте новину «Волошки для тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути