Ексклюзивы
суббота, 08 сентября 2018 09:10
Владимир Грисюк
Владимир Грисюк
журналист

Мрії здійснюються

Разом із Мариною вчилися в одній з автошкіл Луцька 2013-го. Марині зараз 32 – доглянута й струнка кокетка. Одягається відверто. Парфуми полюб­ляє різкі, а чоловіків – зі статусом. Років зо три живе в Парижі. А я саме зібрався туди і попросив провести мені екскурсію містом.

– Мечты сбываются! Я уже не представляю себе другой жизни. Тут все иначе, – розповідає Марина. Спускаємось у метро. – Прожила в Харькове 25 лет, потом еще и в Луцке. Но ничего не смогла достичь. А здесь… Ну вот счастье, понимаешь? Да-да, у меня есть мужчина, но я все заработала сама. Клянусь! И на машину, и на одежду, и на отдых. Дети? Спасибо, но нет.

Марина витримує паузу, сумно дивиться на мене, потім додає:

– Мне тебя жалко. Все уважающие себя люди давно уехали из Украины. Там ни жизни, ни перспектив.

Зауважую, що проїхали потрібну станцію.

– Ты меня прости, – Марина розстібає верхній ґудзик блузки, бо спека. – Я нечастый гость в метро. Сам понимаешь – машина, такси и все такое.

Наступні дні гуляю сам. Йду в музей д'Орсе, на Монмартр і до базиліки Сакре-Кер. Доки п'ю лате в кафе, на Facebook мені відписує колишній хлопець Марини – будівельник Сергій. У нього перед виїздом збирався взяти її телефон.

"Коли їхала у Францію на заробітки, не хотів її відпускати, – пише. – Знав, що кудись влипне. Але, що скурвиться, і подумати не міг. Та якось її постійний клієнт надіслав мені секс-відео з її телефона. Ми розійшлися. Більше не бачимось, не говоримо".

Сергій кидає мені лінк на сайт ескорт-послуг у Парижі. Там асортимент "російських дівчат на будь-який смак". Впізнаю фото Марини. Внизу стоїть її девіз, написаний французькою: "Мрії здійснюються"

Сейчас вы читаете новость «Мрії здійснюються». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть