Ексклюзивы
воскресенье, 01 октября 2017 09:05
Анна Усік
Анна Усік
Анна Усік

Вполювала

– Зробили два місяці перерви, а він за цей час встиг одружитися, – Катя не приховує сліз.

П'ять років зустрічалася з Іваном, жили в цивільному шлюбі. Їй набридло, що він багато часу проводить за комп'ютером і п'є по 2 літри пива щодня. Йому – що жінка витрачає багато грошей на одяг і косметику й допізна затримується на роботі. У червні вирішили – на кілька місяців узяти паузу. А в серпні Іван змінив статус у Facebook. Одружився з дівчиною, якій ще нема 20.

– Я його після гуртожитку пригріла, помічником до адвоката влаштувала, на кожне свято надсилала подарунки свекрусі, а він заміж узяв ту, що пальцем об палець не стукнула, – обурюється Катя.

Сидимо на дитячому майданчику біля мого дому і спостерігаємо, як кішка Матильда полює на голубів. Її господарі півроку тому виїхали до Польщі. Кота з річним запасом корму пропонували всім сусідам. Ніхто не взяв, проте підгодовувати щодня погодилися всі. Відтоді Матильда живе у дворі.

– Із завтрашнього дня починаю полювання. Мені все одно, чи має він дівчину, чи заручений. Мені чоловіка треба, розумієш. У 30 років маю роботу, квартиру і зарплату в 15 тисяч. А сім'ї нема. Досить. Іду у відпустку. Даю собі місяць, щоб знайти чоловіка.

Наступного дня в соцмережі Катя виставляє фото з нічного клубу. Вона в обіймах бородатого кавказця. Через тиждень – її на руках із басейну виносить худий і прищавий блондин. 11 вересня демонструє фото фаршированих мідій. В одній із мушель – обручка. Друзі вітають з освідченням.

– Вполювала, – сміється Катя. – До Покрови розпишемося. Він – удівець, із двома дітьми. А що? Я спочатку завагалася. Але це – удача. Прийшла на все готовеньке. Мені зараз у декрет не можна. Кар'єрний ріст не за горами. А в нього діти через рік у школу підуть. Має дворівневу квартиру. Мою хрущовку будемо здавати. Зустрічалися всього три тижні. Але з 10 претендентів, що в мене були, це – найкращий варіант.

– Вполювала! – вигукую я, коли Матильда нам під ноги приносить голуба без голови.

Сейчас вы читаете новость «Вполювала». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть