Ексклюзивы
суббота, 15 октября 2011 08:00
Аліна Стрижак
Аліна Стрижак
Аліна Стрижак

Ідеальний чоловік

Сусід Петя довго був об'єктом моєї заздрості. І розетку полагодить, і поличку на місце приб'є. Наскільки це важливо, розумієш, коли твоя власна поличка обривається. А в хаті нема не те, що чоловіка, навіть молотка. Ідеш у господарчий магазин, а там Петя з дружиною Галею вибирають перфоратор. Причому Петя сховався за стійкою з шурупами, а Галя питає продавця:

- Якщо свердлити бетон, дірка скільки сантиметрів буде? А потужність?

Продавець півгодини терпляче відповідає. Галя нічого не купує і йде до виходу. Зате коло прилавка з'являється Петя і з виглядом матьорого будівельника замовляє:

- Мені "Бе-Ем 10-50 Де-Ел".

Потім Галя хвалиться:

- Петя такий молодець, купив свердло і повісив картини. Сам!

А в тебе й досі дзвінок не працює?

Якось сусіди затіяли ремонт. Галя взяла відпустку, бігала магазинами сантехніки, меблів і декору. Поверталася додому, давала чоловікові гаєчний ключ, перекривала воду і Петя ставив раковину. А коли відволіклася, то коханий переплутав місцями крани від гарячої й холодної води. Коли Петро фарбував стіни, жінка розводила фарбу, подавала валик, підтирала ляпки.

- Галь, а тут як? - кричав Петро на весь поверх.

Я молилася, щоб їхній ремонт нарешті закінчився. Коли це сталося, на новосілля скликали півбудинку. Галя підняла тост за "ідеального чоловіка, який власними руками зробив цей палац". Петя млів від гордості.

- А в тебе й досі дзвінок не працює? - Галя поцікавилася так голосно, що більшість гостей повернула голови в наш бік. - Хай твій ухажор полагодить. Хотя, - зітхнула співчутливо, - не всім же бути, як Петя.

Сейчас вы читаете новость «Ідеальний чоловік». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть