пʼятниця, 21 січня 2011 01:00

Спецтема: Євробачення-2011

Джамалі прогнозують перемогу на Євробаченні

Автор: фото: Ольга КАМЄНЄВА
  Співачка Джамала
Співачка Джамала

Співачку 27-річну Джамалу (справжнє ім'я Сусанна Джамаладінова. — "ГПУ") звинуватили у змові з Національною телекомпанією. Про це йдеться у листі, що його кілька інтернет-користувачів надіслали керівництву Першого каналу.

Джамала претендує на участь у цьогорічному пісенному конкурсі Євробачення. Хто представлятиме на ньому Україну, стане відомо в лютому. Голосування за 35 претендентів на сайті www.eurovision.on-1.tv розпочалося місяць тому. Джамала набрала понад 20 тис. голосів. За нею йде співак Андрій Кравчук із відривом у 2 тис. голосів. До першої п'ятірки також потрапили співачка Міка Ньютон, "фабрикант" Олексій Матіас та учасниця гурту "Арктика" Дарія Кобець.

"Упевнений, що Джамала змовилася з адміністратором сайта, на якому ведеться голосування за претендентів на участь у Євробаченні, — йдеться в листі. — Навіть у новорічну ніч на сайт надходили голоси за Джамалу. 31 грудня нормальні люди сиділи за столом зі своїми рідними та друзями, а не голосували. Її також підтримує керівництво Першого каналу, яке відповідає за відбір кандидата. Коли записували останній концерт, для артистів виділили спільну гримерку, а Джамала мала окрему".

Співачка цю інформацію заперечує.

— Заява про змову — це наклеп, — говорить Джамала. — На збільшення кількості голосів за мене я ніяк не могла вплинути.

— Результати голосування на сайті впливають на загальний результат лише на 10 відсотків, — розповідає генеральний директор НТКУ 36-річний Єгор Бенкендорф. — Головне — голоси журі та телеглядачів у фіналі національного відбору.

Екс-президент НТКУ 47-річний Василь Ілащук прогнозує Джамалі перемогу на Євробаченні:

— Вона найкраще вписалася б у формат конкурсу. На ньому потрібно дивувати. Варто згадати Руслану Лижичко. Вона вийшла на сцену і виконала "Дикі танці". Це було неждано-негадано для європейського глядача. Андрій Кравчук та Міка Ньютон теж непогані співаки, але вони нічим не здивують.

Торік на Євробачення від України їздила Альоша (справжнє ім'я Олена Кучер. — "ГПУ"). Посіла 10 місце. Цьогорічний конкурс відбудеться у травні в Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «Джамалі прогнозують перемогу на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути