середа, 22 грудня 2010 09:24

"Команда Хея обманює уболівальників" - менеджер Володимира Кличка

"Команда Хея обманює уболівальників" - менеджер Володимира Кличка

Берндт Бенте, менеджер чемпіона світу Володимира Кличка, підтвердив, що британець Девід Хей погодився розділити порівну всі доходи від потенційного бою проти українця, проте уточнив, що команда Хея висунула нові умови.

"Команда Хея обманює уболівальників, заявляючи, що ми відмовляємося від бою, а вони при цьому йдуть нам на всі можливі поблажки. Бут виклав ситуацію вірно, тільки однак чомусь забув згадати про одну деталь: команда британця хоче, щоб бій між Кличком і Хеєм транслював німецький телеканал ARD, який ніби-то готовий заплатити більше грошей, ніж їх конкуренти з RTL, наші давні партнери, з якими брати Клички пов'язані контрактом.

А якщо ми не погодимося на цю пропозицію, то повинні виплатити Хею різницю, яка буде між фінансовою пропозицією RTL і ARD. При цьому нам не назвали суму, яку готовий запропонувати ARD, і не ознайомили з деталями можливої угоди. Все засноване тільки на словах Бута", - цитує Бенте BoxingScene.com.

Нагадаємо, що після того, як через травму Володимира Кличка був скасований його бій з Дереком Чісорою, призначений на 11 грудня, команда українця вступила в переговори з Девідом Хеєм, метою яких є організація об'єднувального поєдинку між двома боксерами, які володіють чемпіонськими титулами WBA, IBO, IBF та WBO.

За матеріалами Корреспондент, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Команда Хея обманює уболівальників" - менеджер Володимира Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути