пʼятниця, 10 грудня 2010 11:13

"Володимир може скасувати бій з Чісорою" - менеджер Кличків

"Володимир може скасувати бій з Чісорою" - менеджер Кличків

Менеджер промоутерської компанії братів Кличків Бернд Бенте спростував слова промоутера Дерека Чісори Френка Уоррена про те, що Володимир Кличко обов'язково повинен провести бій проти його підопічного.

"Уоррен помиляється, коли говорить про те, що бій повинен відбутися. У силах К2 Promotions призначити нову дату, або ж скасувати бій. Саме це рішення ми повинні прийняти протягом найближчих 30 днів.

Тут багато чинників: чи вдасться нам домовитися з телебаченням, чи вільна буде арена для бою і так далі...", - заявив Бенте.

Раніше промоутер британця Дерека Чісори Франк Уоррен заявив, що Володимир Кличко не зможе зустрінеться з Девідом Хеєм раніше, ніж з його підопічним.

Нагадаємо, що, за інформацією BoxingScene.com, після того, як Володимир Кличко відновиться після травми, почнуться переговори про його бій з Девідом Хеєм, а не з Дереком Чісорою.

За матеріалами turnir.ua

Зараз ви читаєте новину «"Володимир може скасувати бій з Чісорою" - менеджер Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути