четвер, 16 грудня 2010 16:44

Володимир Кличко домовляється з Хеєм

Володимир Кличко домовляється з Хеєм

Команда чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі за версіями IBF, IBO та WBO Володимира Кличка розпочала переговори з чемпіоном WBA англійцем Девідом Хеєм. Про це розповів менеджер українського боксера Бернд Бенте.

"Переговори з командою Девіда Хея справді розпочалися. Поки ми ведемо телефонні переговори, але дуже скоро зустрінемося для більш предметного обговорення. Однозначно можу сказати, що ми навіть не розглядаємо Лас-Вегас серед міст, де Володимир Кличко може битися з Хеєм. Більш того, в наші плани не входить проведення бою в Америці. Якщо цей поєдинок і відбудеться, то неодмінно в Європі. Це може бути і Лондон, і Дюссельдорф, і стадіон "Шальке" у Гельзенкірхені", - цитує Бенте "Спорт-Экспресс в Украине".

Менеджер підкреслив, що для вирішення цього питання у команди Кличка є чотири тижні. "Якщо знайдемо спільну мову з командою Хея, не виключено, що бій з Чісорою буде зовсім скасований. Нам ще ніхто не робив офіційної пропозиції. Це всього лише бажана концепція команди Хея, піднята в американській пресі. Але якщо така пропозиція надійде і, в Лас -Вегасі цього поєдинку точно не буде - в цьому випадку він, швидше за все, відбудеться в "Медісон-Сквер-Гарден" в Нью-Йорку", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що бій Кличко - Чісора, який повинен був відбудуться 11 грудня у Німеччині, відмінений через травму Володимира. За попередньою інформацією українець зможе вийти в ринг через два місяці. Деякі ЗМІ висловили припущення, що Кличко симулював травму для того, щоб уникнути бою з Чісорою, а зустрітися відразу з чемпіоном WBA Девідом Хеєм.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко домовляється з Хеєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути