середа, 22 грудня 2010 02:00

Людмила Бзянкова тікала від даїшників на мікроавтобусі

— Я їду з монастиря, а ви, демони, на дорозі стоїте! — кричала вінничанка 41-річна Людмила Бзянкова інспекторам обласної Державтоінспекції. 17 грудня її на п'ять діб арештували за непокору міліції.

Темно-синій мікроавтобус "пежо" даїшники помітили при в'їзді в село Людавка Жмеринського району.

— Ми їхали на службових "жигулях" з увімкненими маячками, а бус не надав нам переваги. Це порушення зазвичай свідчить про те, що водій п'яний або перевозить щось заборонене. Ми обігнали бус, перепинили. Жінка почала агресивно пояснювати, що нічого не порушувала. Документи давати відмовилася, закрила вікно й поїхала у Вінницю, — розповідає інспектор 22-річний Дмитро Сивак.

Наздоганяти порушницю на швидкості 150 км/год. правоохоронцям довелося близько 20 км.

— На такій швидкості вона в'їхала в місто. Причому з вимкнутими фарами. У нас руки і ноги трусилися. Того дня похолодало, заморозки, дорога — скло, — додає інспектор 23-річний Сергій Кушта, який керував службовим ВАЗом.

Зупинилася Людмила поблизу спортивного комплексу "Маяк". З інспектора Сивака зірвала значка і викинула на дорогу. Інспектори підрахували, вона має сплатити понад 1000 грн штрафу.

— На шаленій швидкості рухалася за межами міста — 680 гривень, перевищення по місту — 340 гривень, рух без фар по місту, тобто це створення аварійної ситуації, — позбавлення права керування до шести місяців, — підсумовує Сивак.

Бзянкова була твереза. Не вибачалася.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Бзянкова тікала від даїшників на мікроавтобусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути