четвер, 16 грудня 2010 17:39

Таксі "Автоледі" працює тільки вдень

  *Служби таксі розташовані в порядку зростання вартості поїздки на відстань 10 км у межах Полтави
*Служби таксі розташовані в порядку зростання вартості поїздки на відстань 10 км у межах Полтави

У Полтаві нещодавно з'явилися нові служби радіотаксі — "Абсолютплюс" і "Автоледі".

Про першу водії інших компаній говорять, що її власники з Києва та Кременчука. Намагаються швидко завоювати полтавський ринок, тому набирають шоферів без ліцензій на пасажирські перевезення і документів приватного підприємця — їх надає служба. Крім того, не треба витрачатися на рацію, потрібен тільки мобільний телефон. Привабливі й умови співпраці — за замовлення таксист сплачує службі 10% вартості поїздки, тоді як в інших полтавських службах потрібно віддати фіксовану суму, в середньому 4 грн, незалежно від вартості замовлення. Клієнтові диспетчер скидає на мобілку повідомлення, де зазначає номер і марку машини, а також суму, яку треба буде сплатити за поїздку.

— Досить зручно, приїжджають швидко, — говорить полтавець 30-річний Вадим Гудзенко. — Щоправда, декларують безплатну подачу машини, але за перші 3 кілометри треба заплатити 13 гривень, а кожен наступний коштує 2 гривні. То виходить, що подача насправді коштує 7 гривень. Не дуже приємно, коли тебе тримають за лоха.

Полтавка Ірина Демченко за порадою подруги вирішила скористатися таксі "Автоледі", де шоферами працюють жінки:

— Мій малий кілька разів чхнув у машині, так водій розказала мені купу рецептів, як лікувати нежить, як збивати температуру бергамотовою ароматичною олією, як правильно загартовувати дитину, які садочки в місті найкращі. Просто такий собі жіночий клуб на колесах. Проте мені постійно потрібно було стежити за дорогою і підказувати їй, де повертати й куди їхати, бо вона не знала міста, оскільки має основну роботу, а на таксі підробляє.

Водії служби "Автоледі" їздять на замовлення тільки удень, уночі не працюють.

Чоловіки-таксисти обурені жіночими службами таксі. Кажуть, вони тільки перебивають заробіток, а серйозної конкуренції скласти не можуть.

Зараз ви читаєте новину «Таксі "Автоледі" працює тільки вдень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути