четвер, 18 листопада 2010 16:24

Джоан Роулінг надихає британців працювати на себе (ФОТО)
10

Джоан Роулінг
Кеті Прайс
Карен Бренді
Шеріл Коул
Опра Уїнфрі

Британський сайт Cavalry оприлюднив рейтинг бізнес-леді, які надихають клієнтів сайту, в основному це англійці, працювати на себе, а не на роботодавців.

Перше місце дісталося британській письменниці, авторці книг про "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг. Жінка витрачає значну частину своїх коштів  витрачає на доброчинність - зокрема, на будівництво онкологічного центру. Друге місце посіла англійська модель Кеті Прайс, а замикає трійку лідерок Карен Бреді - управляюча директорка футбольного клубу "Бірмінгем Сіті".

Четвертий рядок рейтингу посіла співачка Шеріл Коул, яка змогла впоратися з розлученням, важким захворюванням і повернутися до роботи. На п'ятому місці розташувалася Опра Уїнфрі. Від неї трохи відстає дизайнерка, дружина футболіста Девіда Бекхема Вікторія Бекхем. Сьоме місце - за першою леді США Мішель Обамою.Восьме дісталося акторці і співачці Денис Ван Аутен.

Замикають список співачки і сестри Денні і Кайлі Міноуг, дев'ятий і десятий рядок відповідно.

Нагадаємо, нещодавно склали антирейтинг зірок, які вдягаються найгірше. Перше місце в ньому посіла американська співачка Леді Гага.

Spletnik

Зараз ви читаєте новину «Джоан Роулінг надихає британців працювати на себе (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути