понеділок, 15 листопада 2010 16:55

Ліндсей Лохан випустили з клініки завдяки Кірі Пластініній

Ліндсей Лохан випустили з клініки завдяки Кірі Пластініній

Актрису Ліндсей Лохан випустили 14 листопада з реабілітаційної клініки, щоб вона змогла знятися в рекламі російського бренду Kira Plastinina. Про це пише портал TMZ.

За даними таблоїду, зйомки проходили неподалік від центру Betty Ford, який розташований в місті Rancho Mirage (Ранчо Міраж) штату Каліфорнія. Саме там Лохан повинна знаходитися до 3 січня 2011 року.

Сума гонорару Ліндсей Лохан не повідомляється.

Нагадаємо, 24 вересня Ліндсей Лохан опинилася за гратами, оскільки 18 вересня стало відомо, що актриса провалила тест на алкоголь і наркотики. Згідно з рішенням суду, вона повинна регулярно проходити тести, а також курс лікування в реабілітаційній клініці від згубних звичок.

У 2007 році Лохан кілька разів ловили за кермом в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння. Актриса три рази була у в'язниці, кілька разів лежала в клініках.

Наступне судове засідання у справі актриси призначене на 25 лютого 2011 року. Якщо вона пройде всі тести, її перекладуть на випробний термін без постійного спостереження.

Раніше Кіра Пластініна співпрацювала з Періс Хілтон. Спадкоємиця імперії Hilton в 2008 році приїжджала на показ російського дизайнера.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Ліндсей Лохан випустили з клініки завдяки Кірі Пластініній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути