Ексклюзиви
вівторок, 28 вересня 2010 16:26

Ліндсі Лохан внутрішньовенно вживала героїн (ФОТО)
6

Днями в мережу потрапили шокуючі фото скандально відомої актриси Ліндсі Лохан. На них дівчина зображена зі шприцом в руці.

Ймовірно, вона вживає героїн. Про проблеми Лохан з наркотиками відомо давно, і через згубну звичку скандалістка не раз опинялася в суді. А нещодавно навіть відбула ув"язнення. Але до цього моменту широка аудиторія не бачила жодних доказів її пристрасті, окрім самої актриси в несамовитому стані.

"Ці її фото зі шприцом просто жахливі, - розповіло джерело таблоїду Daily Mail. - Але ніхто напевно не знає, як часто вона вживає наркотики і які саме. Але Ліндсі не робить таємниці з того, що вона наркоманка".

"Наркоманія - це хвороба, яка, на жаль, не проходить швидко, - зізналася нещодавно зірка. - Я докладаю великих зусиль, аби перемогти її, і щодня роблю кроки в цьому напрямку. Я щодня здаю тести, і роблю те, що маю робити, щоб не оступитися в майбутньому".

Днями після того, як тести показали, що актриса знову не встояла перед спокусою і вживала наркотики, її знову викликали до суду. В суботу її повинні були знову узяти під варту. Проте адвокатам Лохан все ж таки вдалося домогтись її звільнення під заставу в 300 тисяч доларів.

Після чергового судового розгляду Ліндсі втратила роль у фільмі, написаному спеціально для неї.

Сценарій до фільму "Одна ніч з тобою" був спеціально написаний для неї. Режисер зняв кандидатуру Ліндсі й замінив її на іншу актрису - Тейлор Свіфт. Таким чином, Лохан знову позбулася заробітку, пише "Комсомольська правда". У квітні так само поступив режисер комедії "Інша сторона" Девід Майкліс, запропонувавши роль Ліндсей Олівії Тірлбі.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан внутрішньовенно вживала героїн (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути